keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Vaatekaappi uusiksi

Turhautuminen vaatekaapin sisältöön sai huipentumansa tuossa pari päivää sitten. Niinpä päätin karsia sisältöä vieläkin rajummin -aiemmin keväällähän tyhjäsin sitä jo kiitettävästi. Itselle sopimattomia vaatteita onkin tolkuttomasti ja sopivissa niitä joita en ole käyttänyt aikoihin. Hieman kirpaisi kipata iso osa kaapin sisällöstä kirppispinoon mutta loppujenlopuksi tyhjentynyt kaappi tuntuu hyvältä. Ylimääräistä vaatetta löytyy nyt kasapäin ja osan laitoinkin jo huutonettiin pakettina -tuollaisen määrän myyminen yksittäin olisi melko työlästä. M-koon vaatepaketin (joka sisältää myös kenkiä ja asusteita) löydät täältä.6 kommenttia:

 1. oih mitä ihania juttuja.. :)) voiskohan sitä kuvitella että jos huutoni sattuisi voittamaan niin kengät jäisi huutamatta?! Kun mun jalka on aika paljon 37:aa isompi, tshi! Muuten voisin omia vaikka nuo kaikki!! :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Kengät voi toki jättää pois paketista :)

  VastaaPoista
 3. cool, ei muutakun huuto onnea minulle sitten, oli aika super kivoja juttuja, varsinkin se raitamekko ja valkoinen neule :)

  VastaaPoista
 4. Älä turhaan harmittele: tyhjentynyt vaatekaappi on siitä kiva, että sieltä löytää varmasti sopivat vaatteet ja sitä saa täyttää uusilla vaatteilla ilman omantunnon tuskia ;)

  Mullakin vaatekaappi koki äskettäin suursiivouksen ja tuloksena kirpparilta reilu satanen shoppailurahaa! :)

  -tiiu

  VastaaPoista
 5. -tiiu: Totta. Itseasiassa suurin motivaattori tuohon kaapin tyhjennykseen olikin se, että kaappi kaipaa jo päivitystä. Tyyli on muuttunut ja muutenkin olen rakentanut vaatevarastoa melko hölmösti -yhteensopivien vaatteiden löytäminen on vaikeaa. Nyt sitten rupean täydentämään sitä järjen kanssa.

  VastaaPoista