perjantai 1. heinäkuuta 2011

Vauhdikas viikonloppu luvassa

Pikainen moi! Viikonlopulle on luvassa paljon toimintaa näin kotiäidin mittapuulla. Terassi pitää viimeistellä tänään,  K:n täti saapuu meille ja aloittelemme kastajaisten valmistelun. Huomenna äiti saa hieman laatuaikaa kampaajan merkeissä ja loppupäivä menee isolla porukalla juhlia kasatessa -eli siis varmaan siivotessa. Sunnuntaina sitten juhlitaankin pienen miehen suuria juhlia. Kelit tuntuvat suosivan meitä -mikäs sen ihanampaa! Nauttikaahan viikonlopusta ja helteistä!


2 kommenttia:

  1. Törmäsin blogiisi napsauttamalla silkasta vahingosta bloggerin "seuraava blogi"-linkkiä, josta päädyin vanhaan blogiisi. Elegantti kuva häämekkoineen hurmasi minut täysin, puhumattakaan tyylikkään simppelistä layoutista, jonka huomasin ilokseni jatkuvan täälläkin.

    Ehdin jo K-vauvasen syntymästä lukea ja muutamia muita juttuja, ja tunnenpa, että taidan jäädä hetkeksi lukemaan lisääkin, sillä varsinkin kuvasi ovat jotenkin ihanan värikkäitä ja harkittuja ja kuulumisiakin lukiessa tuli mielikuva, että olet melko symppis.

    Terveisiä uudelta lukijalta ja onnea terassin kanssa!

    VastaaPoista
  2. Nunnukka: Kiitos ihanasta kommentistasi ja kiva kun löysit tänne!

    VastaaPoista