tiistai 7. helmikuuta 2012

Kevään ensimmäiset

Kevään ensimmäiset tulppaanit ilmestyivät kotiimme. Yllättävän kauan se kestikin. Tästä alkaa tulppaanikausi!







ps. onko kenelläkään muulla ongelmia kuvien lataamisen kanssa? Itsellä alkaa kohta hermo mennä bloggerin kanssa tapellessa.

4 kommenttia:

 1. Aiku ihania tulppaaneja. Itsellä tapana kanssa ostaa pitkin kevättä niitä :) meneekö sulla kauan niitten kuvien lataamisessa? ku mulla itellä menee tosi tosi kauan, tuntuu ettei ne millään lataannu

  VastaaPoista
 2. Voi että tulppaanit ovat ihania! :) Olen ostanut niitä nyt muutaman kerran ja ajattelin tehdä tavan siitä, niin kovasti ne piristää niin mieltä kuin sitä ympäristöä.

  Ihanasti nuo pinkit sopivat tuohon valkoiseen ympäristöön!

  Lataamisessa ei ole ollut ongelmia.. Kaikessa muussa tosin sitten onkin.. Ihana blogger.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tulppaaneja jo varmaan lähemmäs 10 kimppua, mut aina vaan ne on ihania :) Itseasiassa tänään heitin pois just samanväriset kuin nuo sinun. Mulla ainakin kuvien lataamisessa on ongelmaa, jos unohdan pienentää kuvan. Yleensä siis aina pienennän kaikki blogin kuvat, silloin ei ole ongelmaa latautumisessa.

  VastaaPoista
 4. MurMeliina: Ensin alkoi mennä tolkuttoman kauan ja nyt ei bloggerin kautta saa ladattua kuvia laisinkaan tai vain yhden kuvan kerralla.

  Raparperityttö: Blogger kyllä kenkkuilee aina..mutta silti sinnikkäästi sitä käytän :D

  Onnenomenia: Minulla tuo pienentäminen auttaa sen verran, että saa yhden kuvan ladattua kerralla. Sitten pitää tallentaa postaus ja palata lataaman seuraava kuva....

  VastaaPoista