perjantai 17. helmikuuta 2012

Väsymystä ilmassa

Mansikkalassa kärsitään melkoisesta väsymyksestä. Mikä lie K raukkaa valvottaa ja on valvottanut jo tovin. Ja samalla valvottaa tietenkin vanhempiakin. Muutenkin on arkeen mahtunut melkoisen paljon huolta ja stressiä -nehän tuppaavat aina kasautumaan. Onneksi on viikonloppu ja K:n mummi on tulossa Oulun suunnalle. Ehkäpä äiti ja isä saavat muutaman tunnin kahdenkeskistä aikaa -viime kerrasta onkin hurahtanut viisi kuukautta. Pieni akkujen lataus tulisikin nyt tarpeeseen..Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!
ps. huutonetin kohteet ovat auki vielä muutaman päivän..

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä unettomuuteen ja toivottavasti saatte nauttia kahden kesken rauhassa :)

  VastaaPoista
 2. Voimia sinne! Tiedän kyllä tunteen, itselläni on ollut ehkä elämäni rankin viikko niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mutta nyt nautitaan viikonlopusta ja koitetaan ladata akkuja. Ensi viikko on jännä, se muuttaa koko loppuelämäni hyvällä tai huonolla tavalla.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä yövalvomisiin, ne on tosi kurjia. Mahtaako hampaat vaivata? Kahdenkeskinen aika tekee kyllä hyvää, harmi vain, että useinmiten siihen on liian harvoin mahdollisuus. Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 4. Nuo yövalvomiset on niin kurjia. Toisaaltaan lohduttaa kuulla, että muuallakin valvotaan. Toivottavasti saatte kahdenkeskistä aikaa.

  VastaaPoista
 5. Elma: Kiitos. Valitettavasti jäi oma aika saamatta :(

  Jonanna: Voimia sinnekkin. Tuleva viikkosi kuulostaa jännältä!

  Piiku: Niitä olen epäillyt mutta vielä ei mitään näy joten en tiedä. Kahdenkeskinen aika olisi kyllä luksusta. Meillä vain harmillisesti puuttuu tukiverkko täältä Oulun seudulta kokonaan joten siihen ei suuremmin mahdollisuuksia ole.

  Elina: Jollain kummalla tavalla se tosiaan lohduttaa tietää, että muillakin valvotaan -vaikka se toistenkin puolesta tuntuu kurjalta.

  VastaaPoista