sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Legginseissä

Täydellistä vaatekaappia pohtiessa mainitsinkin, että legginsit ovat ehdottomasti suosikkivaatteeni. Mukava vaate josta on moneksi. Legginsit ovat siis todellakin vaatekaappini kulmakiviä! Pitkästä aikaa leikin Polyvore:lla ja kasasin asukokonaisuuksia legginsien ympärille. Nämä kokonaisuudet voisivat ilmestyä kaappiini. Mielellään huomenna. Kiitos.
8 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kokonaisuuksia! Joo legginseissä voisi olla aina..! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään 3-5 tosi paljon :) Kengät vaan vaihtoon..

  VastaaPoista
 3. Mun lempparit ovat näistä 1 ja 5!
  Ihania kenkiä ;)

  VastaaPoista
 4. 1 ja 3 ihan favorite!! :) leggarit on kyllä ihan must, mitä kaikkea niiden ympärille saakaan rakennettua. Talvellaki voi pitää hameita niiden ansiosta :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Pakkohan se on tunnustaa: mä käytän vain ja ainoastaan legginssejä. Oon päättänyt, että muita "housuja" en käytä ennen kuin kroppa on toisenlaisessa kunnossa. Mutta on ne mukavat ja tosiaan niiden kanssa voi pukea kaikenlaista erilaista. :) Pitää vaan muistaa, että peppu piiloon!

  VastaaPoista
 6. J: Niinpä!

  La Petite Princesse: Liian korkeita? Itse en ole raskauden jälkeen osannut enää käyttää kovin korkeita korkoja..täytyy opetella vanha taito uudestaan ;)

  Sandella: :)

  Jansku1985: Leggarit antavat kyllä monelle asulle jatkoikää -pääsevät talvisinkin käyttöön.

  Inanaa: Legginsit ovat minullakin eniten käytössä :)

  Anonyymi: :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä :D Liian korkeita! Tosin, vaikka minulla on pituutta vain noin 157cm, niin en ole koskaan oikein koroissa kauheasti viihtynyt.. Tulee liian pitkä olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen laahannut ikäni korkeissa koroissa mutta nyt ei vaan enää pysty -sitä on muuttunut niin mukavuudenhaluiseksi :D

   Poista