keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Meikkauksesta

Minun on jo pitkään pitänyt tehdä tämä postaus mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvailla tällä hetkellä kovimmassa käytössä olevat tuotteet. Silloin kun vietän päivän pojan kanssa kotona harvemmin meikkaan. Tilanteen pelastaa yleensä Garnierin "anti dark circles" voide. Lisäksi saatan taivuttaa ripset mutta siihen se jääkin.

Kauppareissulle yms. laitan yleensä ainakin ripsivärin. Tällä hetkellä suosikkini on tämä Oriflamen ripsari."Oikein päin" ihmisten ilmoille lähtiessä kuvaan astuu myös meikkipohja sekä luomiväri. Bare minerals on ollut käytössä ensikokeilusta lähtien -ainut pohja joka pysyy siistinä koko päivän.

Luomivärejä minulta löytyy vaikka kuinka. Tällä hetkellä käytössä ovat kuitenkin nämä kolme.Eli Guerlain paletti, Bodyshopin vaalea luomiväri sekä Yves rocherin harmaa helmiäisväri (blogin kautta saatu)

Juhliin yms. (no näitä tilaisuuksia harvoin enää tulee) teen lisäksi rajaukset ja kaivan kaapista Oriflamen puuterihelmet tuomaan väriä kasvoille.Huulien meikkaus ei ole minun juttuni olenkaan. Huuliin laitan yleensä vain huulirasvan tai sitten väritöntä kiiltoa.Seuraavaksi yritän toteuttaa vastaavanlaisen postauksen hiustenhoitotuotteistani.

3 kommenttia:

 1. Tehoaako tummiin silmänALUKSIIN (;)) toi Garnierin juttu?

  VastaaPoista
 2. Sama kiinnostaa muakin, osui garnier heti silmään :D Vaikka oon kyllä niin laiska ostamaan uusia meikkejä, sillon vaan raahaudun kauppaan kun joku pakollinen tuote vetelee viimesiään. Tosi kauniita tuotekuvia muuten :)

  VastaaPoista
 3. Inanaa: Juu peittää hieman tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta.

  Veera: No sama juttu kyllä..yleensä vanha tuote ehtii loppua ennenkuin saan uuden hommattua.

  VastaaPoista