maanantai 13. elokuuta 2012

Mary Kay

Pitkään olen käyttänyt miltei ainoastaan Bare minerals meikkipohjaa. Olen tykännyt tuotteesta hurjasti mutta juuri nyt tuote ei jostain syystä toimi ihollani. Lisäksi nyt ruskettuneena oman putiloni sävy on liian vaalea minulle. Meinasin viime viikolla kysäistä meikkivoidesuosituksia täällä blogissa. Se sitten jäi ja kappas -täydellinen meikkivoide käveli vastaan. 



Minut oli nimittäin kutsuttu Mary Kay kutsuille joilla pääsin tutustumaan merkkiin ensimmäistä kertaa. Positiivinen kuva jäi testaamistani tuotteista ja kerrankin meikkivoidetta pystyi valkkaamaan ihan ajan kanssa. Ei siis vain siihen leukaluuhun. Jos olisin jättänyt testauksen siihen olisi mukaan lähtenyt aivan väärä voide. Nyt pystyin testaamaan toiselle puolelle kasvoja toista ja toiselle toista voidetta. Välillä piti puhdistaa naama ja kokeilla vielä yhdellä tuotteella. Sitten löytyi oikea sävy ja voide.



Ajattelin myös, että ihoni kaipaisi kosteuttavan meikkivoiteen -ehkä juuri siksi entinen pohja ei juuri nyt toimi? Väärässä olin. Kosteuttava voide kiilteli ja näytti maskimaiselta kasvoillani. Rasvaiselle iholle tarkoitettu voide taas toimi täydellisesti. 



Mietin muuten tätä postausta tehdessäni, että blogissa tulee kerrottua vain niistä nappiostoksista. Pitäisiköhän joskus listata tuotteita jotka mielestäni kannattaa jättää sinne kaupan hyllylle? Mitäs olette mieltä? Nykyisin hankin paljon suositusten perusteella ja hutiostoksia tulee vähän mutta kyllähän niitäkin joukkoon joskus mahtuu..

1 kommentti:

  1. Olisi mielenkiintoista lukea päivitys näistä virheostoksista, ettei ite tekis sellaisia :)

    VastaaPoista