sunnuntai 15. toukokuuta 2011

KesähäihinSuurin hääbuumi on tuttavapiirissämme mennyt ohi -suurin osa häistä on jo vietetty. Tulevana kesänä päästään kuitenkin yhdet häät tanssimaan. Kutsu tipahti pari päivää sitten laatikkoomme. Häät ovat onneksi täällä Oulun alueella joten pääsemme mukaankin -reissuun emme ehkä olisi pienen kanssa lähteneet. Ihana kyllä päästä taas häihin!
Mites muilla? Joko kalenterit täyttyvät kesähäistä?

10 kommenttia:

 1. Mulla oli viime vuonna vuoden sisään viidet häät (kolmet niistä kesällä) - ja se oli ennätys se;) Tälle kesällä saattaa olla yhdet häät..

  VastaaPoista
 2. Mallu: Ohoh! Se on jo paljon. Siinä alkaa olla jo se ongelma, että koko kesä menee häissä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on yhdet häät tulossa kesällä!Muuten tuttavapiiri on jo mennyt naimisiin tai ei edes sellaista suunnittele.Harmi,häitä on aina ihana juhlia!:)

  VastaaPoista
 4. Niina: Sama juttu täällä, että suurin osa on jo ehtinyt naimisiin. Muutamalta odotellaan hääuutisia toivottavasti lähivuosina :)

  VastaaPoista
 5. Omassa kaveripiirissäni ei ole harmiksi vielä buumi edes alkanut, sitä siis odotellessa! :)

  VastaaPoista
 6. Nanna: No sitten se ihanuus on vasta edessä :)

  VastaaPoista
 7. omat häät tulossa!!:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: No se onkin kaikkeista ihaninta! Häiden järjestäminen oli kyllä ihanaa aikaa. Ja tietenkin ne häät. Nauti tästä ajasta!

  VastaaPoista
 9. Vielä ei ole kutsuja tullut, mutta mahdollisesti odotettavissa on ainakin yksi... Tosin mietityttää että mihinköhän juhlamekkoon tämän masun saisi mahdutettua... :)

  Pidän juhlien järjestämisestä ja onneksi pääsee sitten tänä kesänä ainakin ristiäisiä järjestämään :)

  VastaaPoista
 10. Noora: Itsekkin mietin mitä ihmettä sitä pukee päällensä kesällä raskauden jäljiltä. Täälläkin onneksi niitä ristiäisiä saa suunnitella <3

  VastaaPoista