tiistai 17. toukokuuta 2011

Koti valmistautuu vauvaan

Kotona kierrellessä sen huomaa...meille taitaa ihan oikeasti olla tulossa vauva.

Lastenhuone odottaa vain asukasta.


Lipaston laatikot on täytetty pienillä vaatteilla
Lastenhuoneen nurkassa odottaa turvakaukalo jonne pakkasin myös kotiutumisvaatteet.


Kylpyhuoneesta löytyy hoitotaso ja kosmettiikavarastot ovat saaneet tehdä tilaa vauvan tarvikkeille.Muutenkin ympäri asuntoa on ilmestynyt koreja täynnä harsoja, vaippoja ym.Alkaisi olla valmista. Enää puuttuu vain se vauva!


Muoks: Blogger ei kyllä toimi ninkuin pitäisi. Hetti tämän postauksen taas ensimmäiseksi julkaistujen listaan vaikka muokkasin vain bloggerin sössimää tunnistetta...milloinkahan homma rupeaisi toimimaan niinkuin pitääkin? 

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Millon teillä on laskettuaika? Massusta päätellen ei mee hirmu kauaa että jakaudutte ja saatte sen puuttuvan palasen tuonne ihanaan kotiinne :) Tsemppiä loppuraskauteen! <3

  Lavisa

  VastaaPoista
 2. Oletpa ihanasti valmistautunut pienokaisen tuloon. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana vauvanhuone! Valmistelu on tosi kivaa, ja tuntuu hyvalta, kun on kaikki valmiina vauvaa varten aidin pakasteruokia myoten. Meilla ei ole valitettavasti vapaata huonetta vauvaa varten, mutta mies sanoi, etta vauvan pitaisi muutenkin nukkua meidan huoneessa ensimmaisen vuoden ajan...eli kovin paljon ei paase valmistelemaan. Tsemppia minultakin viimeisille viikoille!

  VastaaPoista
 4. Lavisa: Tarkkaa päivää en halua sanoa mutta kohtapuoleen on LA.

  Magpie: :)

  Anna: Meilläkin pinnasänky siirtyy kyllä meidän makuuhuoneeseen vauvan synnyttyä. Nyt vielä tuolla lastenhuoneessa koska makkari on kuitenkin melko pieni. Haluttiin kuitenkin tehdä lastenhuone jo valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Oih, ihan jännittää teidän puolesta! :) Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Nanna: Onhan tämä kyllä jännää aikaa. Kunhan ei liian pitkään joutuisi jännämään.

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanalta kaikki näyttää, enää puuttuu vain se päähenkilö;) Toivottavasti hän ei anna odotuttaa itseään enää pitkään:))

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavan näköinen vauvan huone teillä! :) kivat värit ja muutenkin valoisan oloinen huone! :)Teillä on samanlainen turvakaukalokin kun meillä ;) mahtavaa! (:

  Minkäs merkkiset vaunut olette hommanneet?:)

  - Hempsa

  VastaaPoista
 9. Piiju: Toivotaan :)

  Hempsa: Tuota kaukaloa moni kehui ja ehdottomasti vaatimuksena oli, että sen saa liitettyä matkarattaisiin. Saamme emmaljungan vaunut käytettyinä joista itseasiassa vain koppa on vasta kotona :D Loput pitäisi hakea tässä lähipäivinä.

  VastaaPoista
 10. Voi että kuinka ihania kuvia ja tunnelmia! <3 Ihanaa, että odotus päättyy kohta!

  VastaaPoista
 11. Nanna: Niinpä. Niin ihanaa aikaa kun odotus on ollutkin niin kyllä sitä tässä vaiheessa jo kaipaa sitä omaa pientä nyyttiä.

  VastaaPoista
 12. Mulla teki saman, kun muokkasin tunnisteita..

  VastaaPoista