perjantai 20. toukokuuta 2011

Viimeiset mahakuvat

Nämä ovatkin sitten toivottavasti tämän blogin viimeiset mahakuvat. Yksiön vuokrasopimus on irtisanottu mutta asukas ei kovin kovalla vauhdilla tunnu muuttavan. Ajattelin jo ettei näitä kuvia tänne enää tulisi mutta tuli kuitenkin napattua kuvat kun ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tuli puettua päälle muutakin kun liian isot legginsit ja löysä paita. Muutenkin piti ikuistaa muotoaan muuttanut maha. Maha on viime päivinä muuttunut pallomaisemmaksi. Lähestyvän synnytyksen merkki kuulemma. Mutta eipä tässä enää suurempia merkkejä tarvita kun synnytyksen lähestyminen on jo itsestään selvyys tässä vaiheessa.
10 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan, kyllä sieltä varmasti kohta tullaan! :)

  VastaaPoista
 2. Cheririe: Kiitos. Eiköhän se sieltä kohta..lopputomiinhan ei onneksi saa siellä majailla! :D

  VastaaPoista
 3. Voi ihana(n iso) maha :) Tsemppiä täältäkin!!

  VastaaPoista
 4. Ihana pallo. Ja tuo alempi kuva <3 kyllä ootte ihania kuvia ottaneet sun vauvamasusta, kun itse olisi tajunnut moista!
  Toivotaan että saatte sitä puklunhajua pian :)
  Ei vaan, vauvat tuoksuu ihanalle. Ja suloisia, niitä vois vaan katsoa ja katsoa kun ne nukkuu. Snif.

  VastaaPoista
 5. On sulla upee massu ja kiva kun otatte kuvia, voin kertoo, et niitä on joskus 18 vuoden kuluttua hauska katsella yhdessä tään asukkaan kans ja tietty toki jo aikaisemminkin :) Voimia sulle loppurutistuksiin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana massu =) Ei sitä uskois aluksi miten paljon oma kroppa muuttuu ootuksen aikana. Mutta hyvin täälläkin lähti imetyksen voimalla 23 kiloa. Ihanaa on ollu seurata siun maha-asukin taivalta ja kohta se sieltä tuleekin. T: Toffeepallo

  VastaaPoista
 7. ihana maha <3 Paljon tsemppiä tulevaan :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan näkönen koko setti. Tuo mekko ja pallomaha sopii täydellisesti yhteen=)=) Ja oikein paljon tsemppiä viime metreille. hurjaa ja jännää ja kivaa on seurata tätä ku kuiteski jo aikas kauan oon sun blogias lueskellu=)

  VastaaPoista
 9. onpas hieno masu! paljon tsemppiä koitokseen!! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko ja söpö massu, kuvan perusteella näyttäs että ei ihan yltäny mun mahan kanssa samoihin mittoihin xD Selkeesti on kyllä tommonen loppuaikojen masu.

  VastaaPoista