perjantai 6. toukokuuta 2011

Työhuoneen raivausYksi ihan parhaista jutuista äitiyslomalla on ollut se, että pääsin viimeinkin raivaamaan työhuoneen kaikista työmatskuista. Teen töitä myös kotona joten paperia, muistilistoja ym. on yleensä koko huone täynnä. Viikolla se yleensä onkin aikamoinen kaaos ja vieraiden tullessa mielummin suljen oven. Viikonloppuisin huone saadaan jonkinlaiseen kuntoon mutta pöydät notkuvat silti paperipinoja ja muuta epämääräistä työkamaa. 


Eilen vietin sitten useamman tunnin huonetta raivoten. Hirveä pino paperia hävisi mappejen uumeniin -näitä ei vähään aikaan tarvittakkaan!


Lisäksi paljon roinaa meni roskiin ja paperia uuniin -varsinainen nuotio siitä syntyikin!


Nyt huone näyttää pitkästä aikaa siltä miltä pitääkin -ihanaa!
7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen työhuone! Onko tuo teidän pöytäsysteemi mistä hankittu? Meillä kun käydään työpöytätaistelua... minä haluan Ikean Bestå Bursin - mies ei missään tapauksessa kun on liian kapea näytöälle ja näppikselle.. totta =/ Mutta tuollainen kulmasysteemi voisikin olla hyvä!

  VastaaPoista
 2. Marja: Meilläkin etsittiin hyvä tovi sopivaa pöytää turhaan. Sitten hoksattiin rakentaa tuo kokonaisuus kahdesta Ikean Jonas pöydästä. Tästä postauksesta löytyy aiheesta enemmän: http://mansikkapaikastavasemmalle.blogspot.com/2010/05/tyohuoneen-muutos.html

  VastaaPoista
 3. Hei! Minkälaista työtä teet jos sopii udella? Kivalta näyttää työhuone, kun on niin erinäköinen mitä muualla kotonanne.. :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä maailman ihanin työhuone!!! minäki haluan :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Se jääköön salaisuudeksi :) Työhuone poikkeaa tosiaan muun asunnon sisustuksesta -alusta asti oli selvää, että halusin tuosta huoneesta modernimman kun muun asunnon maailma on kuitenkin melko romanttista ja rönsyilevää.

  MurMeliina: Voi kiitos :)

  VastaaPoista
 6. aivan huippuhieno työhuone!! en sais varmaan mitään siellä tehtyä ku vaan ihailisin kaikkea :D
  onko tuo valkoinen kaappi Ikean Norrsten?

  VastaaPoista
 7. S: Kiitos. Noh kaaoksen keskellä huone onkin sitten kaikkea muuta kuin ihana..heh. Kaappi on itseasiassa Ikean bestå.

  VastaaPoista