perjantai 20. toukokuuta 2011

Mekko kesän juhliin

Pikkuhiljaa mietin jo mitä pukea päälle kesän juhliin. Heinäkuun alussa olisivat kastajaiset ja heti seuraavana viikkonloppuna ystävien häät. Samalla vaatteella aion molemmat mennä mutta millainen se sitten olisi? Raskaudenjälkeiset kilot ja imetys tekevät hommasta ekstrahaastavaa -esimerkiksi olkaimettomat mekot eivät tule kysymykseen laisinkaan. Myöskään vanhoihin juhlavaatteisiini en usko noin pian mahtuvani. Uutta siis kehiin. Keräilin netistä jotain silmää miellyttäviä.


Asos


Mukavan rennon oloinen mutta värinsä puolesta tätä ei kyllä häihin voisi laittaa...


Väriongelma tulee vastaan myös tämän mekon kanssa.Ihana väri!


Ehkäpä kuitenkin liian avara kaula-aukko?NellyPinkki miellyttää aina silmää.
Erikoisempi malli

5 kommenttia:

 1. Noista todennäköisesti tuo turkoosi olisi paras vaihtoehto, vaikka avaraa kaula-aukkoa epäiletkin..
  Parin ipanan kanssa imettävänä juhlineena voin vinkata, että hanki sellainen mekko, jota ei tarvitse riisua kokonaan imetystä varten :)
  Kauniita tosin kaikki!

  VastaaPoista
 2. La Petite Princesse: Kiitos vinkistä. Tuota mietin itsekkin, että olisiko kuitenkin parasta että etuosa olisi sellainen jota saisi laskettua helposti alas. Liian umpinainen on varmasti hankala käytännössä.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Nellyn ensimmäinen mekko! :)

  VastaaPoista
 4. Nanna: Niinpä. Tykkään tosi paljon noista laskoksista. Tuolla taisi vain olla hintaa vähän turhan paljon :D

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä La Petite Princessen kanssa. Itsellä oli ristiäisissä juuri tuollainen, josta sai vain olkaimen alas. Niin ja onhan niitä imetysmekkojakin kivoja ja niiden kanssa imetys onnistuu vähän julkisemmassakin paikassa.

  VastaaPoista