perjantai 27. toukokuuta 2011

Kiitos


Vielä ei oma jaksaminen kestä kauheana konella istuskelua -eikä sitä tottakai maltakkaan. Tänään on nimittäin merkittävä päivä -poika saatiin tänään kotiin. Rankalta on tuntunut olla erillään tämä alkutaival ja pari päivää ehdin olla kotonakin ilman pojua. Nyt onneksi tarina sai onnellisen päätöksen ja aarre tuhisee omassa sängyssään. Toinen on kyllä niin ihana ja täydellinen.

Halusin kuitenkin tulla sanomaan ison kiitoksen kaikille onnittelijoille. Monet itkut itkin hormoonihuuruissani teidän ihania kommentteja lukiesssani. Kiitos teille! 

Joku myös kysäisi saimmeko saman syntymäpäivän. Noh..jos kaikki olisi sujunut hyvin olisimme ehkä saaneetkin. Nyt synttäreitä viettää ensin äiti ja seuraavana päivänä poika -aika hauska sattuma sekin.

5 kommenttia:

 1. Hurjasti onne täältäkin pikkuprinssin syntymän johdosta! <3
  Ihanaa kun saitte aarteen viimein kotiin!:)

  VastaaPoista
 2. Hirmusesti onnea!
  Olen seurannut blogiasi kauan ja olen onnellinen puolestanne siitä, että prinssi on kotona ja kaikki on hyvin!
  Kaikkea hyvää teille myös tulevaisuudessa!
  Toivottavasti saamme lukea paljon siitä kuinka perhe elämänne lähtee käyntiiin :)

  -Tiia-

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa, onnea kovasti pikkuperheelle! Olenkin täällä kaikessa hiljaisuudessa odotellut, koska uutiset tulevat, kun tuo edellinen postaus oli jostain kumman syystä mennyt minulta täysin ohi. Nautiskelehan ajastasi pikkumiehen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Vauvan kotiintulo on aina ikimuistettava hetki, vaikka lapsia olisi useampikin. Ihana kuulla, että kaikki on nyt hyvin ja pääsette viettämään kunnon perhe-elämää :)
  Nauttikaahan nyt rauhassa vauvan tuhinasta ja ihanasta tuoksusta ;)

  VastaaPoista
 5. Onnen toivotus myös täältä Ruottin maalta. Meillä meni synttärit toisinpäin esikoisen kanssa. Ensin muna sitten kana ;)

  VastaaPoista