maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hiusten kevätpäivitys

Jos asuntoa pitää päivittää näin keväällä niin tottahan myös hiuksia. Yllättävän pitkään viihdyinkin samassa mallissa mutta nyt kaipasin jotain uutta. Pituutta lähti taas hieman, mallia rikottiin ja tuo pidempi etuosa sai hiekanväristä raitaa. Annoin kampaajalle taas vapaat kädet ja lopputulos oli odotetustikkin hyvä. Anttis tykkää!5 kommenttia:

 1. Hyvä tukka tuli! Jos leikkaisin lyhyeksi, leikkaisin varmaankin juuri tuollaisen. En vaan ole uskaltanut vielä :D Ehkä joskus häiden jälkeen...

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset! Itse olen juuri kasvattanut hiuksia ja välillä tulee aina mieliteko, että hitsi sellainen lyhyt niskahius olisi makee.

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Mulla on tuo sama malli pikkasen pidempänä ja aina taistelen niskahiusten kanssa, kun ne meinaa kääntyä väärään suuntaan.
  Tuo lyhyt malli sopii kyllä sulle hyvin! On se kumma, miten kampaajalla käynti aina piristää oloa ihan tosi paljon. Mä ainakin tunnen olevani kampaajalta lähtiessä ainakin 5 vuotta nuorempi kuin sinne mennessä :D

  VastaaPoista
 4. Ansku: Minäkin pidin pitkät hiukset visusti häihin asti. Sen jälkeen olenkin haahuillut pitkien ja lyhyiden välillä.

  Pampuliina: Kiitos

  Hanna: Lyhyt on kyllä kiva laittaa. Pitkän kanssa olin jotenkin ihan hukassa vaikka tottakai välillä tulee päiviä kun miettii että pitkät hiukset olisivat ihanat.

  Jane: Minulla oli ensin niskasta pidempi malli mutta sen kanssa eläminen ei onnistunut olenkaan kun minulta löytyy niskasta niin voimakas pyörre. Kääntyi aina väärään suuntaan eikä sitä kuivana saanut asettumaan mitenkään. Tuo lyhyt asettuu nyt tosi helposti siten miten kuuluukin.

  VastaaPoista