lauantai 5. maaliskuuta 2011

Rakennekynsikaipuuta

Olen viime aikoina alkanut taas kaipailemaan rakennekynsiä. Kynsistä luovuin viime kesänä ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että vajaa satanen kuussa huoltoon käy kukkaron päälle melko hyvin. Noita vanhoja kynsikuvia katsellessa kynsiä kyllä kaipaa. Rakennekynsien kanssa oli todella huoletonta -aina kauniit ja huolitellut kynnet.


Hääkynnet


Blingbling kynnet


Vappukynnet viime keväältä. Eivät kyllä olleet mitkään suosikkikynteni.....


Perus ranskis parilla timantilla. Yleensä päädyin juuri tämäntyyppiseen ratkaisuun.


Joulukynnet
2 kommenttia:

  1. Kävin viime viikolla kampaajalla, ja hän laittoi edellä olevalle kynsiä. Niistä tuli aivan ihanat. Oletko koskaan kokeillut geelikynsiä? Ja jos olet, niin kumat kestävät paremmin rakenne -vai geelikynnet?
    Haaveilen niistä itsekkina, mutta eivät taida kestää pepunpesurulianssia (meillä on 2 vaippaikäistä)...

    VastaaPoista
  2. Mia-Willa Oliviasta: Tarkoitatko kenties geelillä oman kynnenen vahvistamista? Geeli ja akryllikynnethän ovat molemmat rakennekynsiä mutta geeli kovetetaan uunissa ja akryyli kuivuu ilman uunia. Minulla on ollut molempia ja kestävyys on ollut ihan samaa luokkaa molemmissa silloin kun tekijä on ammattitaitoinen (eikä kynsiä tehdä tipeillä!). Hyvää tekijää vain tuntuu välillä olevan haastava löytää. Akryyleista tykkäsin sinänsä enemmän, että niillä sai kauniimman muodon kynteen kuin geelillä. Muutoin suurta eroa ei ollut. Tuota omien kynsien vahvistamista en ole koskaan kokeillut. Omat kynnet ovat yleensä niin nysät että rakennekynnet ovat tuntuneet ainoalta vaihtoehdolta.

    VastaaPoista