tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hyvä päiväJoku tuolla arvonnan kommenteissa totesi, että blogista välittyy iloinen mieli (en nyt muista sanatarkalleen miten asia oli ilmaistu). Se oli mukava kuulla. Alusta asti olen halunnut pitää blogini sellaisena hyvänmielen paikkana. Totuushan on, että varmasti meidän kaikkien arki on ajoittain harmaata -myös minun. Elämällä on myös paha tapa koota takaiskuja matkanvarrelle mutta se kuuluu vain elämään. On mukavaa, että on olemassa yksi paikka jossa voi keskittyä vain mukaviin ja melko pinnallisiinkin juttuihin. 

On myös ihana kuulla, että te lukijatkin koette blogin sellaisen hyvänmielen paikkana. Sitä voi olla tyytyväinen jos on piristänyt edes yhden ihmisen päivää jollain tapaa.Tähän väliin täytyy myös todeta, että mansikkalalla on myös maailman parhaat lukijat! Negatiivisia kommentteja tulee aniharvoin. Koko kahden vuoden aikana muistan vain muutaman sinnepäin viittaavankaan kommentin. Mitään kovin ilkeää kommenttia en ole ikinä saanut. Kiitos kun olette niin ihania ja jaksatte piristää päivääni mukavilla kommenteilla!


Ja kun tässä teemassa pyöritään niin pakko hehkuttaa, että minulla on tänään oikein ihana päivä! Ensinnäkin aurinko paistaa tänään ihanasti, kadut sulavat ja on ihan kevätfiilis. Toisekseen minulle löydettiin sijainen ihan yllättäin -olin jo stressannutkin sijaisasiaa sillä äitiysloman alkuun ei ole enää kauaa. Tänään pääsin perehdyttämään häntä vähän hommiin ja se oli oikein mukavaa vaihtelua työpäivään. Lisäksi minulle sattui tänään lyhkäinen työpäivä jonka jälkeen suuntasinkin vähän ostoksille kun aikaa kerrankin oli. Mitään suurta ei mukaan tarttunut mutta oli mukava pörräillä kaupoilla ajan kanssa. Loppupäivän voinkin viettää rauhassa kotona -ihanaa! Muutoinkin olo on hyvä ja energinen eikä raskaus tunnu tänään paljon menoa haittaavan :)
Toivottavasti teillä lukijoilla on myös ihana päivä! Kuvat täältä

3 kommenttia:

 1. aivan niin, hyvää mieltä täältä tullaan hakemaan ja inspiroitumaan :)).
  mullakin on hyvä päivä, oli lyhyt työvuoro ja pääsin jo puoliltapäivin nauttimaan uskomattoman kauniista säästä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain, blogisi on mukava hyvänmielen paikka! Itsekin pidän positiivisesta bloggailusta:))

  VastaaPoista
 3. S: Siellä on päästy nauttimaan myös lyhyemmästä työpäivästä -luksusta!

  Piiju: Kiva kuulla :)

  VastaaPoista