keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kutsuja

Minäkö muka etuajassa? Heh. Olen nimittäin pähkäillyt jo kastajaiskutsuja! Toisaalta meillä on olosuhteiden pakosta myös kastepäivä päätettynä..on ollut jo hyvän tovin. Niinpä olen jo varovaisesti ruvennut miettimään itse juhliakin. Kutsut ajattelin tehdä äitiyslomalle jäätyäni puolivalmiiksi. Koskaan ei voi tietää millainen vauva-arki meitä odottaa joten parempi pelata varman päälle ja helpottaa urakkaa jo nyt. Etsiskelin netistä kivoja ideoita ja vähän suuntaa tulevaan kutsuun sainkin.

4 kommenttia:

 1. Erittäin viisasta! Mäkin tein kutsupohjat koneella valmiiksi ja Lennun syntymän jälkeen lisättiin vain kuva ja päivämäärät. Ilman etukäteisvalmisteluja sekä kutsu että itse juhla olis olleet huomattavasti yksitoikkoisemmat :)

  VastaaPoista
 2. Elma: Hyvä etten ole ainut. Ja sinä voitkin sanoa noin kokemuksen syvällä rintaäänellä :) Minäkin mietin poitsun kuvan lisäämistä kutsuun joten siksipä juuri ajattelinkin tehdä kutsut melkein valmiiksi. Syntymän jälkeen kuvat vain kutsuihin ja postiin!

  VastaaPoista
 3. Olosuhteiden pakosta, häät samalla? ;)

  Suunnittelu on mukavaa :) Itse ajattelin, että vauvanhan kanssa ehtii tehdä vaikka mitä sitten. Noo, taitaa ne olla vieläkin tekemättä vieläkin ja nyt lapsia on jo kaksi. Niinkuin tehdä tosi hieno vauvakirja ja muuta mukavaa.. :) Ostettiin miehen kanssa silloin tosi monta uutta dvd:täkin, ajateltii katella kun mieskin on isyyslomalla, jotkut niistä taitaa olla kattomatta vieläkin :D

  VastaaPoista
 4. Sanna: Häät on vietetty jo parisen vuotta sitten onneksi :) Meillä vain tuleva kummi karkaa ulkomaille heinäkuussa joten päivä piti oikeastaan lyödä jo lukkoon ja vaihtoehtoja oli tasan yksi jos ei halunnut ihan pariviikkoista kastaa.

  VastaaPoista