maanantai 7. maaliskuuta 2011

Keittiöäänestys

Soilella on blogissaan keittiöäänestys johon minäkin osallistuin. Käykääpä kurkkaamassa kauniita keittiöitä ja äänestämässä ;)
5 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä ihan keittiö! Meillä on tosiaan rakentaminen vielä ihan alkutekijöissä mutta keittiösuunnitelmaa jo työstetään. Teillä on tuossa välitilassa tuollainen röpelöinen laatta - onko se helppo pitää puhtaana? Mä oon miettinyt laattaa tai sitten lasilevyä, jonka taakse laittaisin jonkinlaista tapettia tms. Laatta kyllä houkuttelee toistaiseksi enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Jane: Yllättävän vähän tuo laatta on likaa kerännyt ja roiskeet on saanut helposti irti. Eihän tuo tietenkään se helpoin ratkaisu ole mutta ei lähellekkään niin hankala kun pelkäsin.

  VastaaPoista
 3. Hei Anttis!Tuo teidän keittiö on kyllä aivan ihana.Kateellisena sitä täällä kuolailen:).Meillä on keittiöremontti alkamassa nyt keväällä ja meille tulee pelkät valkoiset kaapit ja tummanruskeat pöytätasot.Minua nyt kiinnostaisi tuo teidän välitila laatta että onko se ihan kiveä ja mistä ostettu? Kun teidän keittiön kuvaa näytin isännälle että olisiko tuollainen tyyli meille hyvä niin isäntä innostui teidän lattiasta.Onko mitä materiaalia?Me ajateltu keittiöön muovimattoa ja toivomme että tuon näköistä mattoa löytyisi mitä teillä on:) Kaunis koti ja ihana blogi sinulla:)

  VastaaPoista
 4. Coco: Ensinnäkin kiitos keittiökehuista ja mukava jos kuvat inspiroivat. Tuo välitila on koristekivityyppistä laattaa. Ihan perus Rautiasta löydetty vuosi takaperin. Luulisi, että valikoimiin kuuluu edelleen joku samantyyppinen ratkaisu. Lattia on laminaattia tuollaisella "viinilaatikko" kuosilla. Meillä julkisen tilan laminaatti mutta olen nähnyt tuota samaa kuosia jopa prismassa myytävän.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anttis vastauksestasi!:)Pitääpä katsella kauppojen vaihtoehtoja,jospa meillekin saataisiin noin kaunis keittiö kuin teillekin.Mukavaa viikonjatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista