torstai 3. maaliskuuta 2011

Lomille!Hieman väsynyt mamma täällä hei! Vaikka raskaanaolo kuinka ihanaa onkin niin kyllähän tämä tässä vaiheessa alkaa jo voimille käydä. Työpäivän päätteeksi on tällä viikollakin nukuttu päikkäreitä ja makoiltu sohvalla. Hirveästi muuhun ei enää kroppa suostu vaikka mieli kaipaisikin vähän enemmän aktiviteettia. Mutta onneksi enää tämä päivä ja sitten pääsenkin viettämään talvilomaa. Jospa energiaa riittäisi sitten muuhunkin -kuten tähän blogiin. Lomalla saadaan myös monta mieluisaa vierasta -mukava loma siis tiedossa.5 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa sinulle, nauti! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Nyt on kyllä pakko udella, että mitä opiskelet? Ja ilmeisesti teet myös töitä? Jonkin aikaa olen blogiasi lukenut, mutta tämä asia on jäänyt epäselväksi :)

  Kiitokset mukavasta ja usein päivittyvästä blogistasi :D Sekä onnellista loppuodotusta.

  VastaaPoista
 3. Nanna: Kiitos
  Sinisilmä: :)
  S: Kiitoksia.
  Iida: No siihen, että asia on jäänyt epäselväksi on hyvä syynsä :D En nimittäin täällä halua alastani puhua. Jaan senverran paljon elämääni blogissa, että olen päättänyt tuon työpuolen jättää "salaisuudeksi". Sen verran kuitenkin voin sanoa, että tosiaan yliopistossa opiskelen ja toista vuotta alani töitä teen.

  VastaaPoista