sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ei tarvetta rakennekynsille

Minulla on aina olleet hauraat ja liuskottuvat kynnet joita ei saa kasvatettua kovin pitkäksi. Nyt asiaan on tullut muutos. Ilmeisesti saan kiittää siitä Ladyvitan raskaus ja imetys tabletteja. Kynnet ovat pitkät ja kestävät. Nyt en enää kaipaile niin palavasti rakennekynsiä!

5 kommenttia:

 1. Ohhoh, näyttääpä vahvoilta ja kaunillta kynnet! Minulla on ihan sama juttu omissa kynsissäni ja olenkin välillä ottanut geelilakkaukset jotta saisin edes joskus nauttia huolitelluista ja kauniista kynsistä. Pitääkin katsoa, mitä kyseinen vitamiini- ja kivennäisainepilleri sisältää :))

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit kynnet! Itse asiassa kynsien vahvuus ei välttämättä johdu noista tableteista - raskaana olevilla naisilla vahvistuu kynnet yleensäkin hormonien vaikutuksesta. Mullakin on aina ollut hauraat kynnet, mutta nyt raskaana ollessa ne on kasvaneet kuin mitkä. En usko, että mun vitamiineilla ollut osuutta asiaan.

  Lieveilmiöt taas ei ole olleet niin kivoja - kynnet on vahvistuneet mutta niin on samalla karvankasvukin (ja vielä sellasiin paikkoihin, mihin en olisi kaivannut!)...

  VastaaPoista
 3. Little M: Minulla on monesti ollut rakennekynnet juuri tuon kynsiongelman takia.

  Anna: Ajattelin myös itse alunperin, että olisiko raskaus joka vahvistaa kynsiä. Nyt kuitenkin imettäessä olen syönyt maksimiannoksen noita vitamiineja (raskaana söin noin puolikkaan) ja kynnet ovat vahvistuneet entisetään. Olisiko sitten molempia?

  VastaaPoista
 4. Mäkin meinasin sanoa, että kynnet kasvaa ja vahvistuu raskauden/lapsen saamisen myötä. Mä en ottanut mitään vitamiineja raskauksien aikana ja silti vahvistuivat ja kasvoivat hirmuista vauhtia. :)

  VastaaPoista
 5. nasba: heh..nyt jää sitten varmaan mysteeriksi kummasta on kyse. Luulen kyllä tosiaan, että molemmista :)

  VastaaPoista