tiistai 28. kesäkuuta 2011

Synnytyksestä?

Täällä joku hetki sitten kyseltiin synnytyksestäni ja jäin miettimään tätä aihetta. Alunperin ajattelin aiheen jättää kokonaan rauhaan täällä blogissa -ihan siitä syystä etten uskonut sen ketään kiinnostavan. Aihe ei itselleni mitenkään arka ole joten siinä mielessä olisin siitä voinutkin kertoa. Nyt mietin sitten uudestaan asiaa ja voisin mahdollisesti jotain tuosta tapahtumasta kertoakkin jos kiinnostusta löytyy. En siis todellakaan ala rustaamaan mitään kovin yksityiskohtaista synnytyskertomusta yksityiskohtineen -ne tarinat kuuluvat mielestäni muualle. Mutta vähän pääpiirteitä siitä miten homma meni voisin kertoa. Jos siis jotakuta tämä aihe kiinnostaa niin huikatkaa nyt. Muutoin pidän aiheen pois täältä blogista.


17 kommenttia:

 1. Hei!

  Valmistun vuoden kuluttua kätilöksi, ja minua ainakin kiinnostaisi kuulla synnytyskokemuksestasi :)
  Jos kokemuksesta kerrot, niin erityisesti kiinnostaisi tietää mitä olisit kätilöltä toivonut, tai mikä mielestäsi oli "hyvin hoidettu"

  Ansku

  VastaaPoista
 2. olisi kyllä kiva jos edes jotain kertoisit :)
  itselläni myös se kokemus takanapäin.

  VastaaPoista
 3. kiinnostaisi kyllä :)

  VastaaPoista
 4. totta kai, kun piakoin itsellekkin tulossa läheiseksi asiaksi. mitä oisit tehnyt toisin tai mihin et ollut tyytyväinen esim. hoitohenkilökuntaan tai sairaalassa. kaikki muutkin vinkit mielellään vastaan otetaan. :)

  -jenni

  VastaaPoista
 5. kiinnostaisi kuulla! isosiskollani takana todella rankka synnytys, jossa sekä siskoni että heidän pieni poika meinasivat menehtyä, luojan kiitos molemmat hengissä<3 ps. ihana tuo kuva pienistä varpaista :D

  VastaaPoista
 6. Kerro ihmeessä, mä ainakin tykkään lukea muitten synnytyskertomuksia, yksityiskohdilla tai ilman :)

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaisi ja nimenomaan sinun synnytyksesi. Eikös ollut niin, että synnytys tapahtui vähän mutkan kautta ja lopulta päädyttiin sektioon? Minua kiinnostaisi myös se, miten selvisit sektiosta, millainen oli jälkihoito, miten toipuminen rajoitti vauvan hoitoa jne.

  Unohdin kommentoida noita juhannuskuvia, että oli kiva nähdä vähän pojan vaatetusta ja miten on kasvanut, vaikket pojan kasvoja haluaisikaan tänne näytille :)

  -tiiu

  VastaaPoista
 8. Olen myöskin kiinnostunut kuulemaan synnytyksestäsi. Itselläni tuo koetus onkin vielä edessä, kolmisen kuukautta vielä :)

  VastaaPoista
 9. tottamaar kerrot!itsellä toinen synnytys ihan ovella,mukava olisi kuulla sinun tarinasi:)

  VastaaPoista
 10. Minäkin lukisin mielelläni sinun kokemuksia synnytyksestä :)

  VastaaPoista
 11. Ois kyllä kiva kuulla! :)

  t.monen äiti

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti saamme pian postauksen aiheesta :)

  VastaaPoista
 13. Löysin ihanan blogisi, itse vasta odottelen tulevaa perheenjäsentä syntyväksi (kuukauden sisäällä). Nyt äitiyslomalla olen kerennyt lueskelemaan "vauva" blogeja ja sinunkin juttujasi on ollut mukava lueskella, kiva lukea kokemuksia siitä miten teillä on syntymän jälkeen mennyt:)
  Omaa odotellessa

  VastaaPoista