keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sateisena päivänä

Sateisena päivänä voi poltella pitkästä aikaa kynttilöitä ja keittää kupin teetä. Poika nukkuu päiväunia ja äiti uppoutuu hyvään kirjaan teekupin ääressä. Välillä sadepäivät ovat mukavia. Toisaalta toivoisi niiden menevän jo ohi, että terassi etenisi ja äiti pääsisi juniorin kanssa lenkille.

4 kommenttia:

 1. Mä nautiskelin kauheasti päiväunien rauhasta esikoisen kanssa ja monesti nukahdin itsekin ihanaa tuhinaa kuunnellessa :) Vielä kun sais sen ajan takaisin! Nautiskelin kyllä päikkäriaikaan kaikkia herkkujakin siinä määrin, että imetyskiloja tuli :D Nauti tuosta ihanasta seesteisestä vaiheesta! Ja mukava kuulla, että oot toipunut synnytyksestä hyvin :) Meillä esikoinen syntyi sektiolla ja kuopus alakautta ja jotenkin tuntui, että selvisin sektiosta paljon nopeammin :) Mua kiinnostais kuulla sun synnytyksestä vai ootko ajatellut, että se on sun henkilökohtainen asia, jota et täällä halua jakaa? Ymmärrän senkin täysin! Ihania vauvantuoksuisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään älytömästi sadepäivistä. On jotenkin kivaa ku on lupa tehdä kaikkee kivaa sisällä eikä tarvi juosta pää kolmantena jalkana ulkona=) Huomenna lupas tänne ihan hulluja sademyräköitä...huih!

  VastaaPoista
 3. Jane: Tällähetkellä olo on kyllä ihanan seesteistä. Alkuun raukka poti mahaansa niin siitä oli seesteisyys kaukana mutta onneksi nyt helpottaa. Synnytyksestä puhun ihan mielelläänkin -en koe aihetta mitenkään kiusalliseksi. Olen vain miettinyt, että moni lukija ei välttämättä siitä halua suuresti lukea :D Voisin tietenkin jotain pientä siitä kirjoitellakin joku päivä jos kerran kiinnostusta löytyy. Ei mitään kovin yksityiskohtaista mutta kuitenkin. Jännää, että toivuit sektiosta nopeampaan -sitä kun kuvittelee, että alatiensynnyksestä toipuu nopeampaan. Itse muistan sairaalassa katselleeni kateellisena muita äitejä jotka kävelivät normaalisti syynytyksen jälkeen -itse kun juuri ja juuri pyörätuoliin sai itsensä raahattua.

  Keke: Sadepäivissä on kyllä sitä jotain -kunhan eivät viikkotolkulla jatku!

  VastaaPoista
 4. Kirjoita ihmeessä synnytyksestä! Mä ainakin luen mielelläni kaikenlaisista asioista, joita bloggaajat kirjoittelee, vaikkei ne niin omaan elämään kolahtaisikaan. Uskon, että sama pätee moneen muuhunkin lukijaan :)

  Olin ihtekin yllättynyt siitä, että sektiosta toipuminen meni niin helposti. Ainoastaan yskiminen kävi hirmuisen kipeää ja tietysti sängystä nouseminen oli vaikeampaa kuin alatiesynnytyksen jälkeen. Enkä muuten edes pahasti kärsinyt alatiesynnytyksessä. Suht hyvin pysyi paikat kuosissa :)

  VastaaPoista