maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesävaatteita kaivataan

 Synnytyksestä on nyt kulunut kolme viikkoa. Vartalo on tietenkin myös sen mukainen. Tällä hetkellä olen noin yhtä vaatekokoa isompi ja oletettavaa on ettei tuo seikka ole heti parin seuraavan viikon aikana korjautumassa. Siitäpä seuraakin ongelma nimeltä kesävaatteet. Kovasti täällä on harmiteltu vaatekaapilla kun iso osa vanhoista vaatteista ei mene päälle tai sitten ovat makkarankuoria. Varsinkin helteillä oli hankalaa pukeutua kun raskausajaltakin peräisin olevat nyt vielä sopivat vaatteet ovat enemmän talveen suunnattuja. Kipeästi siis kaivataan uusia vaatteita! Taidan tässä joku päivä suunnata kaupoille ja metsästää edes muutaman sopivan ja mukavan vaateparren kesää ajatellen.


5 kommenttia:

 1. Mitä kokoa mahdat olla? Mulla on tuo HM:n mekko myynnissä ollut blogin puolella, laput kiinni, kokeiltuna vaan, koossa M. Koko on aika suuri M, olen normaalisti itse kokos M mutta tuossa mekossa S oli sopiva koko eikä sekään mitenkään tiukka tai mitään.

  Lähtee vaikka postimaksun hinnalla jos vaan olisi oikeaa kokoa? Kun en mä tee mitään sillä, käyttämättönämä roikkuu vaatekaapissa :/

  Minna
  (mun bloggeri ei anna töistä kommentoida googletilillä, mutta tässä vaikka vielä linkki tohon mekkoon: http://minesdaydream.blogspot.com/2011/05/kaupataan.html)

  VastaaPoista
 2. Minna: Kiitos vinkistä käyn kurkkaamassa. Riippuu varmaan ihan mallista mikä menee. Olin ennen M kokoa ja nyt varmaan vielä sellaiset M/L kokoiset vaatteet ovat sopivia.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Onnea myös K:n syntymän johdosta. :)

  Ihana hame toisessa kuvassa, sellainen olisi minulla hakusessa. Mistähän kuvasi on?

  -H

  VastaaPoista
 4. -H: Kuvat ovat H&M:n nettikaupasta.

  VastaaPoista
 5. Heips! Maximekkoja ja trendi haalareita löytyy www.clothstation.fi. Käy tutustumassa ja ihastu!
  Myös Tarina Tarantinon korumallistot.

  Hyvää kesää!! :)

  Miisa

  www.clothstation.fi

  VastaaPoista