maanantai 20. kesäkuuta 2011

Hitaasti mutta varmasti

Viikonloppu pyöri meidän perheessä pitkälti tuon terassiprojektin ympärillä. Eilenkin vietettiin hyvä tovi seikkaillen rautakaupassa. Myös sateet sotkivat kuvioita ja alue piti peittää pressulla jotta siellä voisi työskennellä vielä pikku sateellakin. Terassi edistyy hitaasti mutta varmasti. Koko nykyinen terassi ja takapiha on yhtä myllerrystä mutta eiköhän tämä tästä. Toiveissa olisi terassin avajaiset juhannuksena. Saas nähdä kuinka käy.
4 kommenttia:

 1. Jtäin sulle tän kysymyksen tuonne suosikkikosmetiikkaa-postauksen yhteyteen, mutta se ei tainnut tavoittaa sinua?: Kuinka pitkään sulla on mennyt noiden FeelUnique-tilausten kotiin saamisessa? Muistatko mikä on ollut lyhin toimitusaika? Sivuillahan ne lupaa Suomeen toimituksen 5-7 arkipäivässä ja täällä yksi kärsimätön odottelee, saapuisiko BareMinerals-paketti ennen juhannusta kotiin...

  -tiiu

  VastaaPoista
 2. tiiu: Yleensä viimeistään tuohon seitsemään arkipäivään mennessä ovat tulleet. Olisiko nopein tilaus tullut 4-5 arkipävään.

  VastaaPoista
 3. Okei, kiitos :) Tänään odotti sähköpostissa viesti, että ovat lähettäneet tuotteen. Nyt on vaan sitten ilmeisesti postista kiinni, miten nopeesti tavarat tulee perille.

  -tiiu

  VastaaPoista
 4. tiiu: Totta. Paketti lähtee yleensä nopeaan liikenteeseen mutta saattaa jumittaa Suomen puolella pitkäänkin.

  VastaaPoista