perjantai 17. kesäkuuta 2011

Perjantai

Jälleen ollaan viikonlopussa. Minunhan ei tällähetkellä tarvitse töistä murehtia mutta viikonlopussa on se hohdokkuus, että mies on vapaalla ja saadaan viettää aikaa yhdessä perheen kesken. Miehellä onkin takanaan ensimmäinen viikko töitä sitten isyysloman. Samoin minulla ensimmäinen viikko pojan kanssa kaksistaan. Hassulta tuntuu, että tosiaan vasta viikon olen vauva-arkea pyöritellyt yksikseni päivät. Hyvinhän se on lähtenyt käyntiin vaikka alkuun jännittikin. Paljon asiaa on auttanut myös se, että tällä viikolla oma toipumiseni on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Vaunulenkillä tänään huomasin jaksavani ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen liikkua normaalisti -ihana tunne kun mihinkään ei särje ja pakota!


Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu ainakin terassin rakentelua. Sehän oli suunnitelmissa jo aikaisemmin mutta sitten tuli tuo ihana tuhiseva este ja sotki äidin ja isän suunnitelmat..Nyt sitten yritetään uudestaan kun arki on lähtenyt rullaamaan. Toivottavasti ensi viikolla saadaan blogin puolelle jo terassikuvia!

2 kommenttia:

  1. ihanaa viikonloppua teidän perheelle :). ootan innolla terassikuvia :)) meilläkään ei vielä valmista, toiv. juhannukseksi ja ennen kaikkea toivon et ehtii kalusteet juhannukseksi!!

    VastaaPoista
  2. S: Se on tosiaan hankala löytää aikaa tuollaiselle projektille. Täällä toivotaan valmista terassia kastajaisiin mennessä -niin ja hyviä ilmoja, että siellä sitten voisi istustellakkin juhlissa!

    VastaaPoista