perjantai 18. marraskuuta 2011

Kohti valkeata joulua?

Tämä postaus on oikeastaan itseäni varten. Tiedän ensi vuonna etsiväni blogista tietoa siitä, milloin ensilumi tuli. No tänä aamuna maa oli valkoinen. Ihmeteltiin sitä unenpöpperöissämme K:n kanssa. Ehkäpä saadaankin valkea joulu. Toivottavasti joulufiilis löytyisi myös valkean maan myötä -nyt sitä vielä haetaan. On vaikea ajatella, että joulu lähestyy kun ulkona on lämmintä.Mites teillä? Onko muilla joulufiilis ollut hukassa lumettomuuden takia?

6 kommenttia:

 1. No on kyllä! Ja aurinkokin pilaa kaiken, kun maassa ei oo lunta. Pakkassään aurinko ja lämpimän ilman aurinko ei oo yhtään sama :D

  VastaaPoista
 2. Joulufiilis on vielä hieman hakusassa, mutta ensimmäisten jouluostosten ja pipareiden syömisen jälkeen joulumieli hiipi jo jonkinasteisena mileen. Luulen, että saan kunnolla joulufiiliksen vasta sitten, kun mies jää joululomalle ja lähdemme viettämään joulua kotiseudullemme Pohjois-Pohjanmaalle. Tosin tämä on eka joulu oman lapsen kanssa, että odotukset ovat kyllä korkealla... ;)

  VastaaPoista
 3. Ei ole lunta näkynyt, mutta joulufiilis nostaa pikkuhiljaa päätään. Ehkä osansa on tehnyt parina viime päivänä netistä kuuntelemani joululaulut ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. voi ihanaa, täällä alempanakin on sitten toivoa lumesta :)) ehkäpä jo huomenna sais herätä ja nähdä valkoisen maan :)

  VastaaPoista
 5. Ei oo joulufiilis ollu katteissa lumettomuuen takia, hieman haikea kylläki mutta kyllä se sieltä se valkea joulu tullee :)

  Kiva ko siellä sato jo lunta :) Täälläki just sattaa räntää :) Eipä ku maa on hieman valakonen täälläki!! Varmaan sullaa pois mutta silti!! :D Jihuu :D Valosaksi tullee ympäristö :)

  VastaaPoista
 6. No juu, niihän se lumi sulas pois :) Pakkasta kyllä pikkasen on nyt ingeego:) Eikhän se lumi sieltä kohta tuu ja pyssyyki :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista