maanantai 14. marraskuuta 2011

Me&I moka

Hain viikonloppuna postista Me&I tilaukseni. Body oli juuri sellainen kun pitikin -ihana! Myös emännänlahjaksi saatu tarjotin oli mieluinen. Mutta ne housut..äh! Olin kyllä kuullut, että syysmallistossa on joku mennyt pieleen ja osa tuotteista on susia. Tietenkin sitä toivoi ettei sellaista sattuisi omalle kohdalle. Mutta mitäs sanotte tämmöisistä pöksyistä?


Nauroin, että jos housut ovat kokoa 74/80 niin tarkoittaako se sitä, että toinen lahje on toista kokoa? Juu palautukseen lähtee. En uskalla ruveta vaihtamaankaan näitä jos tilalle tulee yhtä sutta. Taidan käväistä Lindexillä hakemassa velourhousuja joihin olen ollut tosi tyytyväinen. Ja niitähän saa kolmet näiden housujen hinnallakin...

9 kommenttia:

 1. OHO!!
  Enpä olisi ikinä kuvitellut että Me&I tekee moisen mokan!
  Hupsista.

  VastaaPoista
 2. Mieletön moka. Tällaiset vahvistaa lisää sitä päätöstä olla ostamatta mitään me&i:lta. Ei voi puhua laadusta.. :(

  Heinis

  VastaaPoista
 3. Ompas kyllä räikeä virhe! Samaan aikaan noloa ja huvittavaa... Mutta varmasti tympäsee alkaa palauttelemaan.

  VastaaPoista
 4. aika moista! ei se vaihtamalla todennäköisesti parane, joten uudet kehiin vaan eri liikkeestä. Meilläki ollaan tykätty noista Lindexin housuista. Ihanan isänpäiväkortin olit tehnyt K:n kanssa :)

  VastaaPoista
 5. No jopas, ei luulis tän hintaluokan vaatteiden olevan noin sekundaa.
  Mut hei, noi byysat on selvästi suunniteltu jope jalkapuolelle :)
  Eikun Lindexiin, sieltä mäkin olen velourini hankkinut.

  VastaaPoista
 6. Oho, vaikka sattuisikin olemaan susikappale (harmi että juuri kohdallesi osui) niin mietin itse kaksi kertaa ennenkuin kyseistä merkkiä ostan. Kalliitakin ovat..

  Heh, meiltäkin löytyy kolmet Lindexin velourhousut, mustat, vihreät ja punaiset :) Kyllä niillä kelpaa!

  VastaaPoista
 7. Ne Lindexin velourhousut onkin ihan parhaita, nilkka sen verran napakka ettei sukka valu alas, ja käyttöikää saa pidennettyä kun se lahkeensuu on käännettävissä. Mut kuin ne kehtaskin lähettää noi housut Me&I:ltä?

  VastaaPoista
 8. Minä siis olen ainakin kuullut sellaista, että syysmalliston kanssa on ollut ongelmia. Samoiten huhut kertovat, että uusimpien tuotteiden kanssa ei samaa ongelmaa olisi. Noh ainakin tuo body joka on noita talviuutuuksia oli täysin moitteeton joten josko tuossa huhussa olisi perää? Itse aion uskaltautua vielä jatkossakin tilamaan. Toivottavasti laatu palaa entiselle tasolleen. Syysmallistosta en suosittele kyllä tilaamaan mitään!

  VastaaPoista
 9. Mä en ymmärrä miten kaikki on niin ton me&i:n perään. Valaiskaa mua jos multa on jäänyt jotain suurta kokematta?! Hinta on musta aika kova ja kuten sanoit, Lindexiltä saa ota 3 maksa 2 velourhousuja jotka on tosi toimivia ja koot osuu oikeaan :)

  VastaaPoista