sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Me&I kutsut

Kutsut on pidetty ja mukavaahan se oli. Porukka kutistui ihan minimiin -syysflunssa oli kellistänyt melko monet eikä sitä tietenkään lapsiperheeseen mielellään otakkaan flunssaisia vieraita. Meillä oli kuitenkin kasassa ihana porukka ja rento tunnelma. Ainakin tämä äiti olisi voinut jatkaa tarinointia loputtomiin. Ostoksiakin tuli tehtyä vaikka juuri ne omat lempparit olivat loppuneet. Pojalle hankin tämän ja tämän. Näen jo sieluni silmin tuon bodyn joulun aikaan meidän tontun päällä.  Itse sovittelin tätä tunikaa mutta totesin ettei tuo kyseinen vaate ole kovin imarteleva jos vatsaa löytyy. Hoikemmalle varmasti ihana. Paljon olisi ollut kyllä kaikkea kivaa -harmi ettei kaikkea voi ostaa!
2 kommenttia:

  1. Voi olispa kiva päästä joskus meandin kutsuille! Oon suunnitellutkin, että sitten kun on tilaa (talo) järjestää kutsut, niin sitten alan emännäksi. Saitko mitään emännänlahjaa? Hyvännäköisiä tarjoiluja... ;)

    VastaaPoista
  2. Nirppu: Emäntä saa alennuksen sen mukaan montako vierasta on. Lisäksi saan tilaukseni mukana ihan hauskan näköisen tarjottimen. Tulee varmasti pidettyä toistekkin kutsut.

    VastaaPoista