maanantai 7. marraskuuta 2011

Viime joulun paras

Olen tässä selaillut viime joulun kuvia ja postauksia. Ihanimmaksi muistoksi nousee kuitenkin tämä.


Joulupallo <3

6 kommenttia:

 1. Eikö ole ihmeellistä, miten raskausmahaa tulee ikävä! Loppuraskaudesta sitä on monesti niin tuskainen olo "joulupallon" kanssa, ettei usko millään, että sitä voisi joskus kaivata :) Raskausaika on niin erilaista kuin kaikki muu, varsinkin esikoista odottaessa raskauteen pystyy keskittymään niin täysin. Tuollainen joulupallo on kyllä parasta mitä on :)

  VastaaPoista
 2. Ihana masu! Mä tulen olemaan tulevana jouluna ehkäpä suurinpiirtein samoissa mitoissa. :)

  Bongasin sun viimevuotiset Krabi ja Phuket -postaukset. Oli kiva lukea kokemuksiasi, mekin olemme lähdössä ko. paikkoihin (+ koh lanta)muutaman viikon kuluttua! Tosin sitä sun sairaalareissua en toivo kokevani.. :)

  Maiju

  VastaaPoista
 3. Kaunis pallo! Minulla oli tuohon aikaan vasta pieni turvotusmaha. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana, mulla taisi olla samanlainen samoihin aikoihin. Te ymmärsitte ottaa paljon ihana kuvia raskausaikana, me otettiin vaan peruskuvia joka rv mutta ei mitään yhtä söpöjä. Teittekö myös kipsimahan ;) ?

  VastaaPoista
 5. Jane: Raskausaika oli kyllä ihanaa. Lukuunottamatta sitä viimeistä kipuiluviikkoa :D

  Maiju: Phuketissa ei kannata siis ruokailla Lindas restaurant nimisessä paikassa :D Ei mutta. Ihanaa reissua teille. Olisipa mukava päästä lämpimään!

  Nirppu: Minulla kasvoi ihan hurjaa tahtia maha. Omat housut joutivat säilöön jo siinä vaiheessa kun sain tietää olevani raskaana :D Synnärillä selvisikin, että poika oli tehnyt melkoisen uima-altaan itselleen -vettä oli tosi paljon.

  Meän Satu: :)

  -N-: Minusta se kipsimaha tuntui hassulta ajatukselta silloin. Nyt vähän harmittaa. Olisi ollut ehkä ihan hauskakin. Onneksi on kuvat.

  VastaaPoista