perjantai 11. marraskuuta 2011

Yves Rocheria testissä

Yves Rocher lähetti minulle tämän kuun testattavat tuotteet. Sain ihastuttavan setin Tradition de Hammam tuotteita. (tämä siis sponssattu postaus) Tuotteet olivat todella houkuttelevia. Näissä on sellaista kylpyläfiilistä. Kauniit houkuttelevat pakkaukset ja toimivat tuotteet -iho oli kuorinnan ja vartalovoiteen jäljiltä todella pehmeä. 


Mutta sitten omalta kohdaltani se iso miinus -nimittäin se tuoksu! Kuorinta ja suihkuöljy tuoksuivat voimakkaasti vaniljaiselta enkä voi kyseistä tuoksua sietää. Mieleeni nousi heti muistikuva saman firman vaniljahajuvedestä pyöreässä pullossa (muistaako joku?) jota kaikki ostivat urakalla joululahjaksi n. 12 vuotiaalle Anttikselle. Meinasin pyörtyä siitä hajusta joka kerta kun pullon aukaisin.  Olen melko herkkä voimakkaille tuoksuille ja juuri tämä vanilja-aromi on sellainen johon reagoin herkästi.


Balsami taas ei tuoksunut vaniljalta. Mutta tottakai minun tuurilla tuoksu oli juuri se määrittelemätön haju (en osaa sanoa mikä tuo tuoksu on) jota inhoan yli kaiken. Onneksi käytössä hajut hälvenivät hieman ja tilalle tuli mausteisempi ja miellyttävämpi tuoksu. Harmitta silti vietävästi, että näin ihanien tuotteiden kohdalla sattuu tälläinen lemukatastrofi. 


Mutta tämähän on täysin makukysymys. Iso osa varmasti vaniljan tuoksusta pitää vaikka minä en sitä voikkaan sietää. Muuten kyseiset tuotteet olivat kyllä oikein ihania ja hoitavia. Sopivat hyvin viikonlopun hemmotteluhetkeen.

8 kommenttia:

 1. miten oot päässy testailee noit YR tuotteita??

  VastaaPoista
 2. Heti tekstiä lukiessa tuli mieleen Body Shopin vaniljahajuvesi, joka oli joskus 13-14-vuotiaana ihan must. :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: yves rocher etsi tuossa jokunen kuukausi sitten bloggaajia testaamaan tuotteitaan. Pistin hakemukseen menemään ja minua onnisti.

  Mia: :D

  VastaaPoista
 4. Samasta syystä minä en voi käyttää tuon firman tuotteita. Kaikki ne haisevat ihan kamalille. Tuoksuista tulee joko sellainen pikkutyttövanilja-fiilis tai sitten sellainen vanharouvakävilomallalähi-idässä-fiilis. Yök.

  Nätit on purkit :)

  VastaaPoista
 5. Minusta tuo suihkuöljy ja kuorinta-aine oli ok, mutta voiteen tuoksusta en pitänyt. Miehen mukaan tuoksui marokkolaiselta mummolta ;)

  VastaaPoista
 6. Yves Rocherin tuotteista on ehkä sellainen mielikuva, että ne sopivat joko teineille tai vanhemmille n. 50-60-vuotiaille madameille, mutta keskeltä jää puuttumaan juuri se kosmetiikan ostovoima 20-40-vuotiaat. Ja tuoksuista samaa mieltä kuin näköjään muutkin, hyvin tunkkaista ja aikansa elänyttä, naftaliinin tuulahduksia ja isomumman vaatekomeron tuoksua.

  VastaaPoista
 7. Kylläpä mieleen muistuu se pyöreä pullo, jossa sitä tyrmäävän hajuista vaniljatuoksua aikoinaan oli. Löytyipä meiltäkin sitä pullollinen ja näin jälkikäteen ajateltuna, se oli kyllä aika ällöä vaniljantuoksua.

  VastaaPoista
 8. Olen hyvin samoilla linjoilla noiden tuoksujen kanssa :D Onneksi öljyn ja kuorinnan tuoksu ei jää iholle, mutta se balsamin tuoksu on niin kamala etten pysty sitä itse edes käyttämään.

  VastaaPoista