tiistai 1. marraskuuta 2011

MakuuhuoneNyt sitten niitä makuuhuonekuvia! Olen vähän pantannut näitä ihan siitä syystä, että huone on kesken. Onhan siellä huonekalut paikallaan mutta sisustus on vielä vähän avoinna. En oikein tiedä mitä väriä lähtisin huoneeseen tuomaan. Aikaisemmin kun huone oli työhuoneena oli tehostevärinä pinkki. Makuuhuoneessa kuitenkin mustan ja pinkin yhdistäminen tuntuu liian levottomalta. Kynttilöistä löytyy ihan sattumalta turkoosia ja sitä vaihtoehtoa pyörittelen mielessä. Toisaalta tekisi mieleni kokeilla jotain muutakin välillä. Tai sitten huone saa jäädä mustavalkoiseksi. Mukana kuvissa myös hurmaava kuvausassistenttini K.


7 kommenttia:

 1. Jesh, nyt näitä kuvia tuli. Ja turkoosi muuten sopisi tehosteväriksi mun mielestä loistavasti!
  K on hurmaava, niinkuin aina :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivan näkönen makkari ja magee tuo tapetti :)Ja joo, turkoosi toimis hyvin, miksei vihreä/lime tai oranssikin.Jouluun mentäessä sit vähäsen punaistakin.
  ps.Ihana assistentti sulla :)

  VastaaPoista
 3. Saanko udella mistä hankittu/minkämerkkinen tuo tikashylly teillä on? Niitä kun tuntuu olevan monenmerkkisiä ja laatuisia, ja pitkään olen jo tuosta haaveillut ja pannut ennenkin kuvissasi tikkaat merkille.

  VastaaPoista
 4. aivan ihana, tuo tapetti on kyllä niin UPEA! nuo H&M:n tyynyt on kivat kans, ne oli mulla kesän ajan säilössä, nyt voisin ottaa ne taas esille :)

  VastaaPoista
 5. Tulipas kiva uusi makkari! Vaihtelu virkistää kummasti, kun vaan saa tavarat paikoilleen.:) Minkäs merkkinen muutes tuo teidän pinnis on?

  Maiju

  VastaaPoista
 6. Outi-Hyypiön elämää: Pitääkin kokeilla turkoosia kun sitä valmiiksi kotoa löytyy.

  MurMeliina: Vihreää mietin myös -sisustin sillä aikoinaan paljonkin. Oranssia en taas osaa kuvitella omaan kotiini (nyt kun sanon näin niin keväällä sitä kuitenkin kotoa löytyy!)

  Sandy: Tikkaat ovat Ikean (kuten moni muukin juttu meillä). Nimeä en muista. Olen kyllä tykännyt!

  S: Kiitos

  Maiju: Pinnis on Brion Two. Ulkonäön puolesta miellytti silmääni eniten.

  VastaaPoista
 7. Minusta tuo teän makkuuhuone ei kyllä tarvi mittään tehosteväriä, toimii näinki, varsinki näin syksyllä :) Kaunista, seesteistä, tyylikästä :) paitti jos itte haluat tehosteväriä :)

  VastaaPoista