maanantai 5. joulukuuta 2011

Aina ei jaksa

Viime aikoina on ollut melkoista häsellystä suuntaan jos toiseenkin. Vaikka se kuinka kivaa olisikin niin alkaahan se verottamaan voimiakin. Väsymystä lisää myös K:n yöhulinat. Meidän yleensä hyvin nukkunut poikamme on päättänyt ruveta terrorisoimaan öitä ihan olan takaa. Ihan paras juttu on se, että yöllä pitää herätä juttelemaan pariksi tunniksi. Juttua riittää myös päivällä miltei taukoamatta. Ihmetyttää mistä sitä riittääkin vielä yötä varten? Lisäksi K raukasta on tullut kovin hellyydenkipeä. Yöllä alkaa protesti jos häntä ei otetan viereen nukkumaan ja yöllä herätään itkemään jos äiti on kehdannut hivuttautua muutaman sentin päähän. Onhan se tietenkin suloista kun nukutaan poski poskea vasten. Ihmetyttää nyt kuitenkin tämä yöllinen elämä.


Mutta tällä viikolla otetaan sitten vähän rennommin. Karsitaan kerhoja sun muita pois ja yritetään saada päivärytmi rullaamaan tuttuun tapaan -jos se sitten helpottaisi asiaa. Arkea katkaisee mukavasti myös itsenäisyyspäivä jolloin saadaan olla perheen kesken kotona -ihan parasta.

3 kommenttia:

 1. Itsenäisyyspäivä on nimenomaan se päivä, kun arki pysähtyy ja kaikkialla on hiljaista. Se on ihanaa<3 Illalla on kiva katsella, kun kynttilöitä syttyy ikkunoilla ja lumi leijailee maahan. Paitsi että sitä lunta ei täällä meillä näy vieläkään :D

  VastaaPoista
 2. Meillä alkoi myös yöhulinat siinä 6kk paikkeilla. Nyt on onneksi vähän jo helpottanut, mutta aina puolen yön aikaan alkaa vehtaus ja tutin haku. Kun pääsee äidin ja isin väliin, loppuyö nukutaankin tosi hyvin. :)

  Rentouttavaa itsenäisyyspäivää teille!

  VastaaPoista
 3. pellavaunelmia: Se juuri on parasta tässä päivässä. Toivottavasti sinnekkin on saatu jo lunta -tänne satoi eilen <3

  Heini: Tuntuu, että monilla ne hulinat alkavat juuri tässä iässä. Tuo vieressä nukkuminen rauhoittaa meillä ainakin vähän. Toisaalta mietin, opetanko pojan nyt pois omasta sängystä ja taistellaanko tästä myöhemmin mutta ainakaan omat voimat eivät riitä tuntikausien valvomiseen öiseen aikaan. Vieressä kun on niin nukutaan kaikki paremmin.

  VastaaPoista