tiistai 27. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Tammikuussa


Kasvattelin mahaa, pidin hemmotteluviikon, sisustin ja sain tietää odottavani poikaa.

Helmikuussa

Reissattiin, vietettiin ystävänpäivää ja shoppailtiin pienelle ihmiselle.

Juhlistettiin kandia sekä pyöreitä täyttänyttä anoppia. Maalattiin lastenhuone.


Huhtikuussa

Vietettiin pääsiäistä, napsittiin kuvia jo melko reilun kokoisesta mahasta, sisustettiin lastenhuonetta ja hypisteltiin äitiyspakkausta. Minusta tuli ensimmäistä kertaa täti kahdelle pienelle pojalle.


Toukokuussa odotettiin, odotettiin ja vielä kerran odotettiin. Vaikean loppuodotuksen ja vaikean synnytyksen jälkeen odotus palkittiin pienellä peikkopojalla.Kesäkuu oli vauvantuoksuista aikaa. Myönnän ettei minulla ole suuremmin muistikuvia tuolta ajalta.Heinäkuussa juhlittiin kastajaisia, terassi valmistui ja tanssimme ystävien häitä. Elokuussa tehtiin kesälomareissu. Käytiin mm. asuntomessuilla ja Turussa.Syyskuussa reissattiin isovanhempien luona sekä aloiteltiin soseiden maistaminen.

Lokakuussakin mökkeiltiin, vietettiin rauhallista arkea ja vaihdettiin työhuoneen ja makuuhuoneen paikkaa.Marraskuussa alettiin miettimään joulua ja vietettiin pikkujouluja.


Joulukuussa äidin hiukset lyhenivät lyhenemistään. K reissasi ensimmäistä kertaa junassa, juhlimme K:n enojen syntymäpäiviä ja K vietti ensimmäistä jouluaan mummolassa.


Sellainen oli meidän vuosi. Melkoisen vauvapainotteinen. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

5 kommenttia:

  1. Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanasta ja kauniista blogista :)

    t. Heidi P.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, että olet jakanut vuotesi meidän lukijoiden kanssa! :)
    Ihanaa tulevaa vuotta teidän perheelle!

    VastaaPoista