maanantai 12. joulukuuta 2011

Pannaria

Tässä yhtenä päivänä muistin erään herkun olemassaolon -pannarin! Sitä tulee tehtyä harvoin -todella harvoin. Kerran muutamassa vuodessa ehkä. Nyt sitä oli kuitenkin pakko paistaa ja tuo allaoleva resepti oli kyllä niin hyvä, että tätä tulee tehtyä nyt useamminkin.




3dl vehnäjauhoja
1dl kaurahiutaleita
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1-2 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100g sulatettua margariinia

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään. Sulata margariini. Sekoita sulatettu margariini, maito ja kananmunat jauhoihin. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista  225 asteessa noin puoli tuntia. 

4 kommenttia:

  1. Oi, pannari on ihan parasta herkkua! Meillä vaan on uuni niin vinksallaan, että aina toinen pää pannarista palaa jos ei muista puolessa välissä kääntää uunipelliä toisin päin :D Kaurahiutaleet tuolla reseptissä kuulosti sen verran mielenkiintoisilta, että kai tätä on seuraavalla kerralla kokeiltava :)

    VastaaPoista
  2. pellavaunelmia: Suurin osa vuokra-asuntojemme uuneista on ollut juuri tuollaisia! Kaurahiutaleet olivat oma lisäys reseptiin ja sopivat siihen loistavasti!

    VastaaPoista
  3. Taas siis yksi hyvä syy lisää muuttaa OMAAN kotiin :D

    VastaaPoista
  4. Mä en ollut koskaan ennen tehnyt pannaria, kunnes yks päivä kokeilin ja sen jälkeen tuli tehtyä varmastikin 10 pannukakkua parin viikon sisään, nyt ei taas tee mieli yhtään sen jälkeen. Mutta pitää kokeilla lisätä tuo kaurahiutale.

    VastaaPoista