perjantai 2. joulukuuta 2011

Rentoihin lomapäiviin

Uusinta H&M kuvastoa selaillessa alkoi helposti haaveilemaan rennosta joulunajasta. Mukavia ja pehmoisia vaatteita, lämpimiä neuleita, villasukat, takkatuli ja mukillinen glögiä. Rauhallista oleskelua vain. No totuus on tänä vuonna toinen. Joulun aikaan hypitään paikasta toiseen. Varmasti tuttua touhua monelle nuorelle perheelle. Joulun aika kun tuppaa olemaan monesti melko hektistä. Ystävät ja sukulaiset ovat levinneet ympäri Suomea ja lomilla yritetään nähdä mahdollisimman monia. Kuulostaako tutulta?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa vähän liiankin tutulta ja kun joulu"hyppelyyn" lisätään ristiäisetkin niin ei siinä kotona oloon kauheasti aikaa jää :( Ensi vuonna on onneksi noita joulunpyhiä vähän enemmän ja ollaan jo päätetty, että sitten jäädään joulun ajaksi omaan uuteen kotiin ja perheet saa tulla meille joulunviettoon mikäli haluavat :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa erittäin tutulta :/

  Me muutama joulu sitte päätettiin, että nyt ei ennää lähetä Lappiin saakka ja autoon istuun 10-12h lumikeleillä, välillä tosi pahat ilimakki oli, ko muut sai senki ajan rentoutua ja nauttia joulusta, vaan vietetään kotona joulut ja rentouvuttaan niinku meän mielestä jouluna kuuluu tehäkki, siis meän jouluun kuuluu rentoutuminen ja lepo :) Kesälomat sitte vietetään sukuloijen ko on paaaaljon pitemmät lomat silloin eikä tarvi juosta pää kolmantena jalakana kyläpaikasta toisseen :)
  Vaikka Lappia kaipaanki erityisesti talvisin niin ollaan pietetty pää ja jääty kottiin :) Tosin jos jouluna ois pitkä loma niin sitte voijaan joustaa :)

  Mutta oli ne mukavia ne sukulaisjoulut Lapissaki, ei sen puoleen muttei ennää jaksa :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan meidän edellisiltä jouluilta. Nyt ilmoitin, että me ei reissata ainakaan aattona ja joulupäivänä mihinkään, jos sukulaiset haluavat meitä nähdä, niin ovat aattoiltana meille tervetulleita kyllä. En jaksa enkä halua vauvan kanssa juosta paikasta toiseen ja kivempi Villelläkin on, kun saa olla kotona, varsinkin, kun se ei oikein osaa kunnon päikkäreitä nukkua muualla kun kotona.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa! Itse menen ennen joulua äitini luo 500 km, sitten isäni luo jolunpyhiksi, sitten taas äitini luo ja uudeksi vuodeksi sukulaisten luo ja ensi vuoden puolella viimein takas omaan kotiin! :) Mutta silti rakastan Joulua ja siihen kuuluu rakkaiden kanssa oleilu, joten reissaamista riittää!

  VastaaPoista