tiistai 20. joulukuuta 2011

Ne juhlat

Sitten muutama kuva viikonlopun juhlista.
4 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen blogisi lähes PÄIVITTÄINEN lukija. Olen tehnyt kirjanmerkkeihini ns. TOP 10 blogit, ja sinun blogisi on nimenomaan niiden joukossa :)

  Pidän tyylistäsi päivittää blogia usein, tyylisi on aikalailla samaa kuin mitä itse pidän. Ja ihania kenkiä sulla! Tykkään myös, että tekstejä ja kuvia on sopivassa määrin :) ja erityisesti minua ilahduttaa kuviesi laatu. Olisinkin kiinnostunut postauksesta, jossa esittelisit hieman kameraasi ja kuvaustapoja/tyylejäsi, sekä muokkailetko kuvia ja miten. Pienimuotoinen kurssi tämmöisille kuvauksesta haaveilevalle amatöörikuvaajalle :)

  Olen tosi huono yleensä kommentoimaan blogeja, ja jättämään terveisiä – syynä taitaa olla se liian vähäinen aika. Mutta nyt haluisin toivottaa sinulle ja perheellesi ihanaa Joulun aikaa, ja odotan taas innolla uusia blogipäivityksiäsi!!

  Minttu

  VastaaPoista
 2. Minttu: Kiitos kommentistasi -tämmöisistä tulee hyvälle tuulelle! Voin kyllä joku kerta tehdä postauksen kuvista + niiden käsittelystä vaikka mitään kummoisia kikkoja ei minulta löydykkään. Ihanaa joulua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Mä varastan sun kuvat ja laitan omaan blogii ok np?

  VastaaPoista