lauantai 3. joulukuuta 2011

Vauvavieraita

Muita vauvoja on aina kiva tavata. Päivän nuorempi tyttönen osasi jo ryömiä ja nappasi ketterästi lelut K:n nokan edestä. Siinä riitti ihmeteltävää! Kiukutti kyllä vähän kun ei itse pystynyt samanmoisiin temppuihin. Toisaalta K taas hämmästytti muita puhetulvallaan. Tavuvarasto on melkomoinen ja juttua tulee taukoamatta -nyt myös öisin. Hauskaa miten erillaisia vauvat jo nyt ovatkaan. Kaikki omanlaisiaan hurmaavia persoonia.2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Minäkin totesin neuvolan ensisynnyttäjien ryhmässä viime viikolla, kuinka eri kehitysvaiheessa samanikäiset vauvat voivatkin olla. Tosiaalta on mahtavaa myös huomata, kuinka samanlaisten asioiden parissa kamppaillaan/iloitaan muissakin perheissä. Vertaistuki on tärkeää!

    VastaaPoista
  2. Nirppu: Vertaistuki on kyllä aivan ehdotonta! Täytyy sanoa, että olen onnekas kun minulle on siunautunut sitä paljon. Vauva-arki saattaisi tuntua hyvin erillaiselta ilman sitä. On tosiaan ihana huomata, että tietyt jutut ovat ihan normaaleja ja muut painivat samojen juttujen kanssa. Ja silti hauskaa miten erillaisia vauvat tosiaan ovatkaan ja miten eritavalla kehittyvät.

    VastaaPoista