torstai 8. joulukuuta 2011

Uutta pöytää etsimässä

Kyllä -haluan uuden ruokapöydän! Himoitsin tuota nykyistämme pitkään mutta nyt se ei enää tunnu omalta. Kaipaisin jotain rouheampaa -esimerkiksi vanhoista lankuista tehtyä. Vanhat talonpoikaispöydät kiinnostavat myös. Sääli vain, että kaikki löytämäni ovat olleet aivan liian pieniä. Pöydän kun pitäisi olla mielellään kuudelle hengelle tarkoitettu.
Vinkata saa!

11 kommenttia:

 1. Mitä jos teettäisi? Meidän sukulaisrouva osti Juvi Productioninla ihanan pöydän, joka on vähän rouhea :) Netanttilassa on joskus ollut ihania pöytiä, silloin kun omaamme metsästin.

  VastaaPoista
 2. iukku: Itseasiassa kotoa löytyy puuseppä jolta pöydän teko onnistuisi. Sekin siis vaihtoehto. Sitten vain pitäisi metsästää vanhaa lankkua.

  VastaaPoista
 3. Huuto.netissä kannattaa käyvä katteleen lankkuja ja sitte puukeskukset ja puutuotemyymälät, mitä niitä nyt onkaan :) Niistäki löytyy varmasti lankkua :) Ja kierrätyksestä/kirppiksiltä jne vois löytyä joku kiva pöytä jossa kivat jalat ja ottaa siittä sitte jalat ja laittaa lankuilla sen pöytätason :) Hmmm, aika sekavasti selitetty :) Ja oiskohan Keltanen pörssissä kans lankkuja myytävänä..ja googlettamalla saattaa kans löytyä lankkua :)

  VastaaPoista
 4. Meän Satu: Alustavasti eilen googletinkin mutta ainakaan vielä ei tärpännyt. Tori.fi piti myös kurkata. Ehkpä joku päivä teen iskun osto ja myyntiliikeisiin.

  VastaaPoista
 5. Mulla on työpöytänä pöytä, jonka pöytälevy on rakennetty vanhoista lankuista vanhan ruokapöydän jalkojen päälle. Minäkin haaveilin lankkuruokapöydästä, kunnes tajusin, miten vaikeaa jo pelkkää työpöytää on pitää esimerkiksi kumin puruista puhtaana!

  Me ostettiin nykyinen ruokapöytä puuvalmiina ja käsiteltiin se puuöljyllä (vai -vahallako se oli?). Joka tapauksessa siihen tuli kiva, helposti puhdistetta pinta, mutta pinta tuntuu silti aidolta puulta :)

  -kiisu

  VastaaPoista
 6. Juvilta saa aivan upeita pöytiä. Pinnoitteen voi valita itse tai ostaa käsittelemättömänä. Suosittelen tutustumaan heidän valikoimiin. Etolalla oli syksyllä myynnissä aivan upea pöytä. Muistutti paljon ensimmäisen kuvan pöytää. En vain netistä löytänyt yhtään kuvaa :(

  VastaaPoista
 7. Me päädyttiin Ikean vähemmän rouheaan, mutta kuitenkin maalaistyyliseen ja ennenkaikkea isoon norden pöytään :) Voin vaan suositella!

  VastaaPoista
 8. Itsekin tuollaisia ihailen. Yksi potentiaalinen löytyy ehkäpä täältä: http://www.kodinonnela.fi/tuotteet.html?id=22/751 Tuota saa erimittaisina.

  VastaaPoista
 9. -kiisu: Tuo puhtaanapito kyllä mietityttää lankkupöydissä. Varsinkin kun pöytä ui monta kertaa päivässä puurossa ja soseissa.

  Inna: Juvin laivastoruokapöytä oli kyllä ihana!

  La Petite Princesse: Miten olen ohittanutkin tuon? Ei ihan niin rouhea kuin haaveilen mutta tosi kiva ja ainakin se olisi lapsen kanssa helpompi pitää puhtaana.

  Marie: Ihana pöytä..huoh. Sääli, että meni reilusti yli budjetin.

  VastaaPoista
 10. Tää on ainakin livenä ihana. Kuudelle hengelle ja lisäpalalla kahdeksalle.
  http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=634362&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020300&categoryId=3020302

  VastaaPoista
 11. Hanna: Tuossa pöydässä oli kyllä oikeanlaista fiilistä :) Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista