keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kaappiin

Eilen hain postista h&m paketin -kevättä niin äidin kuin pojankin kaappiin. 4 kommenttia:

 1. Hei, pohdiskelin tässä kaikenlaista ja mieleeni tuli, että kuinka paljon esimerkiksi sinä tiesit vauvoista ja lastenhoidosta ennen esikoistasi? Aihe on tavallaan ajankohtainen minulle ja mietin että onko tässäkin ajassa vaan se kuuluisa "asioilla on tapana järjestyä" - toteamus. Tai eihän kukaan siihen mitään kouluja käy, sen kun vain pohdin miten arki lähti sujumaan, varsinkin jos kaikki oli aluksi tuntematonta ja uutta? :)

  VastaaPoista
 2. Katja: Hyvä kysymys! Minulla oli kokemusta kyllä lapsista ja olin työskennellyt paljon lasten parissa. Mutta kokemukset rajoittuivat isompiin lapsiin. Vauvojen suhteen olin melko pihalla sillä lähipiirissä tai sisaruksilla ei ollut vauvoja. Kyllä se "asioilla on tapana järjestyä" pitää paikkansa. Sairaalassa opastettiin mielestäni hyvin perusjutut ja neuvolasta saadut opukset tuli luettua läpi. Lisäksi olen löytänyt monta ihanaa äitiä joista on ollut korvaamaton vertaistuki. Minua kyllä raskausaikana vielä jännitti miten vauvan kanssa pärjää mutta melko nopeasti lähti arki rullaamaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi! :) Kyllähän nämä asiat aina mietityttää että miten pärjää! Itse olen kyllä vauvoja hoitanutkin, tai pikkusiskoani aika paljonkin ollessani n. 12-13v. Vaipanvaihdot ja syötöt onnistuivat yhden kesän aikana hyvin, kun vanhemmat tekivät kattoremonttia. Silti tuntuu että kaikki on unohtunut, mutta kai se sitten palautuu mieleen kun vauva-arki tulee ajankohtaiseksi :) Olen suhteellisen nuori vielä (parikymppinen) joten se tuo oman jännityksensä näille suunnitteluille. Vauva olisi kyllä tervetullut, koen sen tähän elämänvaiheeseen oikeaksi ja sopivaksi :)
  Olen seuraillut blogisia noin vuoden ajan, nyt sitten myös kommentoininkin :D Blogiasi on ollut mukava seurata, hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se oma pärjääminen etukäteen mietityttää -varmasti kaikkia. Mutta hyvin se menee! Toivottavasti haaveesi toteutuu pian :)

  VastaaPoista