torstai 29. maaliskuuta 2012

Voihan hammaskeiju!Tiedättekö mistä haaveilen? No ihan samasta asiasta kuin moni muukin pienen lapsen äiti -siitä, että saisin nukkua kunnon yöunet. Meillä ei ole kahteen kuukauteen nukuttu kunnolla -syynä lienee liikkumaan oppiminen. Nyt muutama yö meni paremmin ja sitten sirkus starttailee taas. Tällä kertaa hampaat kai vaivaavat. Mielestäni bongasinkin ylhäältä jo kohdat joista hammas on puskemassa itseään läpi. Eipä siinä..hampaita onkin odotettu. Ensimmäiset puhkesivat 3kk sitten ja kavereita nököille on odotettu siitä asti. Kun vain tuo hammaskeiju ei häiritsisi yöunta niin kovasti! Olin aamulla satavarma etten ollut nukkunut tuntiakaan yön aikana. Ei varmaan pidä paikkaansa mutta tiedätte varmaan tunteen..
Vaan eipä auta. Eikun kahvia, kahvia ja vielä kerran kahvia. Kyllä se tästä taas. Ja onhan tänään perjantai!


9 kommenttia:

 1. Ootko kokeillut, jos iengeelistä on teillä apua? Kaikilla se ei auta, mut joillakin voi auttaa. Sitä saa tietääkseni apteekista. Mä aion jossain vaiheessa kokeilla, jos hampaat alkaa vaikuttaa nukkumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiennyt, että tuota geeliä saa Suomesta! Olen vain kuullut, että tutut toivat sitä ulkomailta. Pitääkin pyörähtää apteekissa vielä tänään.

   Poista
 2. Meillä apteekin iengeeli auttoi nuoremmalla. Sitä piti laittaa reilusti ja hieroa se ronskisti ikeniin ja tuskahuuto lakkasi. Toki edelleen heräili kipuun, muttei huutanut enää tuntitolkulla putkeen.

  Se ienaine meillä laittoi pienen vatsan ihan löysäksi. Jos normaalisti tuli yhdet kakat päivässä niin iengeelin kanssa 6-8 mustat ripulit päivässä :(

  Ainiin. Latasin puhelimeen baby feeding login kun tuntui etten saanut yhtään unta. Ei se appsi uniin auttanut, mutta aamulla näin että olin saanut edes muutaman unipätkän. Ja pystyi neuvolassa näyttämään miten meillä nukutaan. Ja päästiin unikouluun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisikin hyvä...olisi hyvä nähdä itsekkin miten usein sitä ihan oikeasti heräilee...

   Poista
 3. Jaksamisia hampaiden tekoon! Meillä on onneksi hammaskeiju pysynyt jo useamman kuukauden poissa (syksyllä se olikin koko ajan kylässä), mutta pystyn tällä hetkellä samaistumaan enemmän kuin hyvin tuohon yöfiilikseen... Meillä nimittäin on flunsassa sekä minä, että tyttö ja lääkkeistä huolimatta ei paljoa viime yönä nukuttu. Kyllä sitä näin pienen lapsen äitinä osaa todella paljon arvostaa elämän perusnautintoja kuten kokonaista yöunta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamisia myös sinne. Kyllä tämmöiset perustarpeet kuten uni saavat arvon arvaamattoman lapsen myötä :)

   Poista
 4. Täytyy nyt vielä täällä mainita, että lähiapteekissa ainakin väittivät, että kyseistä geeliä ei Suomesta saisi.. :(

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän tuon väsymyksesi niin hyvin. Meillä on hampaidan teot pikkuhiljaa ohitettu, mutta monta monta vuotta valvoneena ymmärrän sinua hyvin. Voimia sinulle.

  p.s kananttaa antaa särkylääkettä pikkasen pahimman yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohdullista kun muilla on samoja ongelmia. Vaikka toisaalta on sellainen olo, että ei saisi valittaa..meillä on mahtunut K:n vauvavuoteen monia hyviä pätkiä ja paljon hyviäkin öitä.

   Panadolia ollaankin annettu pojalle -harmi ettei se viime yönä auttanut. Aiemmin siitä on kyllä saatu apua.

   Poista