lauantai 3. maaliskuuta 2012

Perjantai perheen kesken

Meillä oli eilen kiva päivä! Suunnattiin porukalla Oulun keskustaan -siellä tulee käytyä nykyään todella harvoin. Kierreltiin kauppoja, käytiin hakemassa meidän pikku marakatille taaperokärry sekä lounastettiin Amarillossa. K päätti antaa vanhemmille ruokarauhan ja nukkua posotteli koko ravintolareissun ajan. Ihan luksusta oli myös tehdä ruokaostokset herkussa. K on oppinut vilkuttamaan ja vilkutteli kaupassa ohikulkijoille..eikä oikein ymmärtänyt, että miksikäs nuo tylsimykset eivät vilkuta takaisin.

Kaikenkaikkiaan kiva päivä. Illalla saatiin vielä hyviä uutisiakin -niitä on nyt lähipäivinä riittänyt. Kumma juttu miten asiat kasautuvat. Pitkään tuntui kaikki vastustavan ja nyt taas ihania uutisia kantautuu korviin päivittäin. Kiva välillä näinpäin.

4 kommenttia:

 1. Nam mitä herkkuruokia! <3 Pitäisiköhän mun yrittää tästä motivoituneena raahata tuo mieheke tänään jonnekin ulos syömään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amarillossa oli chiliviikot..tai jotain sinnepäin. Hyvää oli :)

   Poista
 2. Kuulin tuossa sellaisen jutun, että pimeintä on aina ennen aamua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salkkarilainaus! :D Mutta todellakin niin totta. Tuon taudin kanssa mentiin niin pohjamutiin, että pitihän se alkaa valostumaan viimein. Ja nyt ihan häikäisee <3

   Poista