torstai 1. maaliskuuta 2012

Kukkia kotiin

Orthex ja Interflora yhteistyön kautta sain myös itse valita ruukkusarjan sekä täytettä ruukkuin. Eilen meille kotiutuvatkin uudet kasvit. Itse tunnen nämä kukat kotoisilla nimillä -rahapuu ja tikapuukukka. Hienommatkin nimet löytyvät mutta niistä viis. Kaksi isoa ruukkua jätin vielä tyhjäksi odottelemaan kesää..


Tarkoituksella valittiin helpot ja hieman hämärämmässä viihtyvät kasvit -kotimme kun ei ole valoisimmasta päästä. Toisekseen olen melko onneton viherpeukalo. Toivottavasti uusien ruukkujen ansiosta onnistun viimein pitämään viherkasvini hengissä!

14 kommenttia:

 1. Helppohoitoisuus on hyvä!
  Nuo ruukut ovat tosi nättejä ja yksinkertaisia :)

  VastaaPoista
 2. Tikapuukukka lienee tunnetummalta nimeltää palmuvehka. :) Pitäisi itsellekin hankkia sellainen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Se on kyllä ihan ihmeellinen kasvi kun viihtyy todella hämärässäkin ja kastella tarvii tyyliin kerran kuussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin. Vielä eri nimeä käytti kukkakauppias. Tuo tikapuukukka nimi on tarttunut omalta puutarhuriäidiltäni joten ei varmaan kovin tuulesta temmattu sekään :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköisiä ja simppeleitä ruukkuja. Olisivat just hyviä meidän olkkariin joten taidampa kipaista kaupoille :)

  VastaaPoista
 4. Mistä noita ruukkuja saa? En löytänyt Orthexin sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa ole varma löytyykö näitä vielä kaupoista kun itse sain nämä yhteistyön kautta.

   Poista
  2. Itse näin noita pienempiä Citymarketissa tarjouksessa.

   Poista
  3. Aaa..kiva, että jollain oli asiasta tietoa!

   Poista
  4. Minä näin niitä myös Prismassa ja Kodin Ykkösessä. Tyylikkään pelkistettyjä ruukkuja :)

   Poista
  5. Lisää ostopaikkoja. Kiitos vinkkauksesta!

   Poista
 5. Palmuvehka on jees, meidänkään ei ole millään nuupahtanut, vaikka hoito on tyyliin kastelu kerran kuussa ;) Kivoja ruukkuja! Miks mä en saa mitään tällaisia yhteistyöjuttuja... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kesti aikoinaan kyseinen kasvi yli kymmenen vuotta -kunnes muutimme nykyiseen asuntoomme ja lattialämmitys tappoi mokoman.

   Poista