maanantai 12. maaliskuuta 2012

Täällä taas

Blogissa on ollut hieman hiljaista viime päivinä. Meillä on ollut tässä menneellä viikolla niin paljon muuta ohjelmaa, että konetta ei suuremmin olla aukaistu. Pari päivää vietettiin myös K:n mummolassa Kajaanissa ja viikonloppu hujahti mökillä oman mummoni syntymäpäiviä viettäen. K:kin pääsi ensimmäistä kertaa mummon ja ukin hoitoon ja äiti ja isä suuntasivat ulos syömään -ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen ihan kaksistaan! Äidin vilkuttaessa heiheit K katsoi mummoa nauraen, huusi jee jee ja alkoi taputtamaan. Mummon hoiviin jääminen ei tuntunut paljon harmittavan...

Nyt sitten ilman mitään logiikkaa joitain satunnaisia kuvia viime viikolta.
Tänään olisi tarkoitus starttailla vielä teemaviikkoa blogissa..mutta siitä sitten enemmän vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo alimmaisen kuvan lakki. Se on kyllä jännää miten se hoitoon jättäminen on äidille vaikeampaa kuin sille lapselle. Tai ainakin siltä minusta tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lakki saa aina hymyn huulille -näyttää siltä kun K:n päässä olisi huuhkaja :D Hoitoon jäänti on varmastikkin äidille pahempaa. K ei yleensä ole moksiskaan jos jää esim. isänsä kanssa kaksin mutta äiti kyllä potee kamalaa ikävää. Pakko tietenkin totutella sillä töihipaluukin häämöttää tulevaisuudessa.

      Poista