tiistai 10. tammikuuta 2012

Ei mikään kosmetiikkablogiVaikka kosmetiikkapostauksia blogistani löytyykin niin eipä olisi minusta ihan kosmetiikkabloggaajaksi olisi. Tai varsinkaan mitään meikkiblogia pyörittämään...Lukija kysäisi Yves Rocher postauksen yhteydessä kuvia luomiväreistä käytössä.
Ja voi kamala miten vaikeaa silmämeikin kuvaaminen onkaan! Ei siitä oikein meinannut tulla mitään ja nämä olivat ainoat siedettävät räpäykset. Jospa näistä jotain suuntaa saisi lopputuloksesta. Kuvissa sävyt helmiäisharmaa ja helmiäiskulta. Tuolla harmaalla saa mielestäni tosi vaivattomasti näyttävän juhlameikin -tykkään! 

3 kommenttia:

  1. Mä sain myös testattavaksi nuo tuotteet, mutta en ole ehtinyt niitä vielä kunnolla testata. Kullan väristä laitoin luomilleni uudenvuodenaattona, mutten ehtinyt sitä mitenkään arvioida. Pitäisi alkaa nyt urakalla testailemaan, että saisin jotain tuotteista sanoa. Sulla noi näyttää kyllä tosi hyviltä. :)

    VastaaPoista
  2. Inanaa: Minä kyllä ihastuin näihin. Juuri tuo kullanvärinen on kyllä varmasti se joka jää vähemmälle käytölle -sävy ei mielestäni oikein sovi minulle.

    VastaaPoista
  3. Noilla luomiväreillä saa kyllä ihania meikkejä tehtyä :)

    VastaaPoista