keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Me&I kevät

Olen järjestämässä helmikuussa taas Me&I kutsut ja siksi odotinkin innolla kevätmalliston julkistamista. Ilmeisesti muutama muukin mamma on sivuille rynnännyt -sivut eivät ole oikein toimineet koko päivänä. Kivoja ja värikkäitä juttuja mallistosta löytyi -kuten aiemmin lupailtiinkin. Hieman vain petyin vauvanvaatteisiin -kevätmallistosta taisi löytyä vain kaksi bodya. Yllättävää kyllä naistenmallisto miellytti eniten silmääni ja sieltä voisin kotiuttaa useammankin jutun...jos siis talous sellaisen kestäisi! Kokosin tähän nyt kevään suosikkini.
Pilvikuosi oli kiva. En ole mikään suuri keltaisen ystävä mutta tuo yllä näkyvä body kyllä miellytti silmääni kovastikkin.


Syksyllä jäin ilman tassupöksyjä. Nämä olisivat melkein yhtä kivat.

Äidin kaappiin voisivat eksyä seuraavat jutut.
Emännänlahjatkin ovat tänä keväänä tosi kivat. Itse tosin taidan ottaa omani enemmin alennuksena.


4 kommenttia:

 1. Kääk! Toivottavasti en saa kutsua kevään aikana me&i -kutsuille. En ole koskaan päässyt niiltä kutsuilta ilman tilausta. Siellä on aina "äideille" kaikkea kivaa! On kruunupaitaa ja viime mallistosta lähti mukaan se ihana musta cardigan . Suurin suosikkini on kuitenkin muutaman vuoden takainen siniruskea medaljonkitunika <3

  VastaaPoista
 2. Hah, minä taas toivon, etten vain saa kutsua me&i -kutsuille sen takia, etten ymmärrä ollenkaan heidän vaatteitaan :D Ovat liian värikkäitä (inhoan keltaista), liikaa kuvioita ja ihmeellisen mallisia.

  Olen aina miettinyt, onko me&i:t nostalgia-kaipuisille (-70-luvun) vanhemmille suunniteltuja, mutta olen tullut siihen tulokseen, että olen vain itse luonnonoikku, kun en tykkää näistä: niin moni näistä kuitenkin tykkää :)

  Mut hei, noi aikuisten vaatteet ei ole kyllä hassumman näköisiä! Pitäisköhän tilata..:P

  -hansu

  VastaaPoista
 3. Niina: Kiitos haasteesta!

  Inanaa: Naisillekkin löytyy kyllä tuolta kaikkea kivaa. Ja juuri niitä monikäyttöisiä perusjuttuja joita itse kaipailen.

  hansu: Minä en vielä K:n synnyttyäkään oikein sietänyt retroja tai edes kovin värikkäitä vaatteita. Nyt olen alkanut niille lämpenemään joissainmäärin. Esim. yllätyin miten tuo keltainen (!) viehätti silmää. Vastasyntyneen pukisin kuitenkin edelleenkin maanläheisempiin sävyihin. Isommalle lapselle värit sopivat paremmin.

  VastaaPoista