sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ihan arkisia juttuja

Olen tässä viimeaikoina selannut monta kertaa vanhaa blogia ja fiilistellyt vanhoja juttuja. Samalla on ruvennut vähän harmittamaankin nykyinen bloginpito. Tottahan osa vanhoista jutuista melkein nolottaa ja kuvien laatu on välillä mitä on..varsinkin ihan alkuaikoina. Mutta kuitenkin vanhassa blogissa on tietynlaista...noh..sanotaan vaikka maanläheisyttää joka nykyisestä puuttuu. Sellaiset normaalit arkiset jutut jäävät melko vähälle. Ja ainakin juuri niitä juttuja on kiva fiilistellä jälkikäteen -blogi onkin aivan valtavan hyvä keino säilyttää muistoja! Niinpä tänään tuonkin blogiini ihan vain arkisia juttuja. Ei mitään kovin hienoa mutta sellaisia pieniä hetkiä tältä viikolta.


K vieraili kiinalaisessaLelulaatikon valtias


Äidin ja iskän terveellinen iltapala


Tällä viikolla meillä on käynyt hirmuisesti vieraita. Tarjottaviksi leipaisin pätkismuffinseja.Mums mums...

Pieni laukkuvaras

Semmoista täällä vaan. Melko vauvapainotteista mutta se nyt ei lienee mikään yllätys. Mukavaa perusarkea.

5 kommenttia:

 1. Mä kyllä tykkään sun blogista sellaisenaankin, mutta toki tosi mielellään luen myös tämän tyylisiä postauksia. K:n touhuista kuulisin mielellään lisääkin. :)

  VastaaPoista
 2. Mistäs tuo K:n päällä ensimmäisessä kuvassa oleva body tai paita on hankittu? Ihana :)

  Olen lukenut blogiasi jo ainakin vuoden, ja pidän siitä juuri tällaisena. Joka päivä vierailen vaikken oikein kommentoikaan :)

  Johanna

  VastaaPoista
 3. Onnen Omenia: K on jäänytkin vähän vähemmälle huomiolle blogissa. Tarkoitus olisikin tässä lähipäivinä kertoilla pikkumiehen kuulumisia täälläkin.

  Johanna: Body on ellokselta. Laatu ei päätä huimaa mutta tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 4. Kivat muffarivuoat, onko kestovuokia? Mistä?

  VastaaPoista
 5. Pätkismuffarit on kyl aivan ihania, samaa reseptiä voi soveltaa ilman pätkiksiäkin, laitoin itse valkosuklaa-tobleronesta "sydämen" keskelle. K:n fleda on kyl kans aivan ihanan runsas!

  VastaaPoista