maanantai 16. tammikuuta 2012

Muuttuvat hiukset

Olen aikaisemminkin toteuttanut postauksen menneiden vuosien hiustyyleistä. Tässä postauksessa on kuitenkin kuvia vain  ihan viime vuosilta -sinä aikana onkin ehditty läpikäymään monta tyyliä.

4 kommenttia:

 1. Vau, ootpa rohkea tyylien vaihtaja! Nimim. ikuinen raidottaja. :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kauniit huulet :)
  Yhdyn samaan mielipiteeseen kuin Kaisa. Itse värjään hiuksiani ties minkäkin väriseksi, mutta arka olen leikkaamaan.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Ekaa kertaa kommentoin tänne blogiisi, vaikka olenkin seurannut blogiasi jo useamman kuukauden. Olisiko mahdollista saada tuosta viimeisen kuvan hiustyylistä enemmän kuvia? Minua kiinnostaisi millainen kampaus on sivuilta ja takaa. Olen keräämässä ideakuvia uutta hiustyyliä varten ja sinun kampauksesi näyttää niin hienolta, että olisi kiva nähdä sitä enemmänkin :).

  Hyvää talven jatkoa ja alkukevättä :)!

  VastaaPoista
 4. Kaisa: Nuorempana minulla oli aina samanlainen tyyli -pitkät mustat hiukset. Varmaan katselin niitä liian pitkään kun piti ruveta kokeilemaan kaikkea mahdollista :D

  Mickey: Kiitos :) Täytyy sanoa, että kun kerran tuli pitkä hius lyhennettyä niin tuli sellainen olo ettei ole mitään menetettävääkään..Nyt jos koskaan piti siis kokeilla esimerkiksi mahdollisimman lyhyttä. Kohta varmaankin kasvattelen taas ;)

  Kirsi: Kiva kun olet löytänyt blogiini! Hiuksista löytyy enemmän kuvia tästä postauksesta: http://mansikkapaikastavasemmalle2.blogspot.com/2011/12/mamman-astetta-rokimpi-tukka.html

  VastaaPoista