torstai 26. tammikuuta 2012

Sairastuvalla

Flunssainen Anttis täällä hei! Meillä on tällä viikolla sairastettu. Pahiten tämä (onneksi!) iski minuun ja nyt on veto pois. Harmittaa kun kaikki kivat jutut kuten vauvakinot ja zumbat saavat jäädä mutta minkäs teet. Onneksi K ei sairastunut pahemmin -on aina niin kurjaa kun lapsi sairastaa. 


Kömmittiin K:n kanssa sohvalle peiton alle. Vaikka eihän meidän ikiliikkuja siellä kauaa viihtynyt. K on siitä hassu ettei ole oikein koskaan ollut mikään sylivauva. Saa nähdä muuttuko tuo piirre iän myötä. 

7 kommenttia:

 1. Moikka! Kyselisin, jos vaan muistat/haluat kertoa, että mikä sävy lastenhuoneessanne on seinällä? Maalikoodia siis tarvitsisin.. :) Oman pikkupojun huone valmisteilla ja juuri tuon värin haluaisin seinälle..

  VastaaPoista
 2. HeidiSor: Moikka! Tästä postauksesta löydät vastauksen :) http://mansikkapaikastavasemmalle2.blogspot.com/2011/11/usein-kysyttya.html Tuo kyseinen sävy sopii kyllä kivasti juuri lastenhuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa ollut vähän flunssainen tämän viikon. Sama juttu meillä, joskus olisi ihana käpertyä ipanan kanssa vaikka peiton alle lukemaan kirjaa tai vaan halia, mutta eihän se siinä 15 sekuntia kauempaa pysy. Saa äiti halia ihan itsekseen :)

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 4. Onnen Omenia: Muistelinkin, että teidän ipana on tässä suhteessa samanlainen kuin K. K on sitä tyyppiä, että läheisyyttä tankataan riehumalla ja telmimällä yhdessä -ei halimalla ja silittelemällä :D

  VastaaPoista
 5. Hei! Kerrotko lisää tuosta vauvakinosta, miten se 'toimii'? Pikaista paranemista! t. Sari

  VastaaPoista
 6. Sari: Itse en ole vielä vauvakinoon päässyt. Tänään oli tarkoitus mennä ensi kertaa :( Tästä linkistä löytyy kuitenkin lisää infoa http://www.vauvakino.fi/2

  Onnen Omenia: Samanlaiset vipeltäjät <3

  VastaaPoista