torstai 10. toukokuuta 2012

Bleiserissä

24 vaatteen haaste oli hyvä aloittaa tänään kun oli syytä pukea päälle muutakin kuin verkkarit. Minulla oli epämuodollinen työtapaaminen ja päälle eksyi bleiseri ja raitaa. Tämä asu oli kyllä niin tyypillistä Anttista kuin olla ja voi. Totesin muuten, että asukuviin eivät kasvot varmaan koskaan eksy. Voi hyvä ihme nähköön noita ilmeitä! Siellä pysykööt piilossa tähtien takana nekin irvistykset. Tutut tietävät tasantarkkaan mistä puhun -kameran ilmestyessä näkökenttään alkaa aina armoton naaman vääntely. Joskus voisi edes yrittää...

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tai ei niinkään kasual. menee sanat sekaisin. Mutta tommonen virallinen mutta silti epävirallinen.

   Poista
  2. Epävirallisen virallinen :)

   Poista
 2. Ahmin tällä viikolla siun blogin kaikki kuvat ja tekstit. Vielä edellisen blogin tekstit on käymättä. Pitää säästää ensi viikolle kans jotain :)

  Mulla tuli matkan varrella paljon kommentteja mieleen, mutta enhän minä enää muista, että minä minä halusin kysyä. :D Teidän kotikuvat ja inspiskuvat on kyllä parhaita.Ne on just sellasta tyyliä, mistä itsekin tykkään tosi paljon. Joskus menee tuntitolkulla aikaa inspiskuvien etsimiseen netistä ja kun vihdoin löydän jotain sivuja, niin ne on sellasta tyyliä, joka ei ole mun makuun laisinkaan. Eritoten maalaisromantiikka ja turkoosi kiinnostaa. Ja kun on toi iso koti sisustettavana, niin välillä muutamista huoneista on inspiraatio ihan hukassa, niin noista kuvista löytyy taas ideoita. Mahtavaa! Ihana blogi <3 Ja ihana lukee raskausajasta ja K:n kuulumisia.

  Tällä viikolla on pyöriny kyllä kovasti toi blogin pito mielessä, kun puhuttiin siitä viikonloppuna. Meidän järkkäri vaan ei ole ollut oikein yhteistyohaluinen macin kanssa, joten me ei olla saatu vielä ees vuoden takaisia lomakuvia ulos kamerasta. oops :/ Kunhan tähän jaksetaan etsiä ratkaisu, niin sit voisi pärähtää mullakin blogi käyntiin. :)

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia. Aika jännää oli kertoa tästä blogista tutuille mutta ihanaa kun palaute on näin positiivista. Odottelen innolla, että saatte tekniset ongelmat ratkaistua ja pääsen ihastelemaan teidän UPEAA kotia blogin kautta.

   Poista
 3. Kiva asu! Meillä on näköjään sama tyyli, bleiseri, raitapaita ja farkut on lempparityöasuni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tuosta yhdistelmästä tosi paljon :)

   Poista