lauantai 12. toukokuuta 2012

Perjantaina

Perjantai alkoi jo kello 4.30. K päätti, että nyt herätään eikä siihen mikään auttanut. Täytyy myöntää, että koko perhe oli tuon päivän melko poikki..Perjantaille oli kaikenlaisia suunnitelmia mutta säiden herra päätti toisin. Niinpä tylsästi lähdettiin vain kauppakeskukseen pyörimään. Viikko oli nöpötetty kotona ja neljä seinää sai riittää. Johonkin oli päästävä kelistä viis!Päivän ilonaihe: uudet rattaat! Vanhat emmaljungat ovat tulleet tiensä päähän. Jälleen maanantaina kesken matkan otti kuomu ja räpsähti rikki. Sinne lentelivät mutterit pitkin lenkkipolkua..Pidemmän aikaa olen etsiskellyt uusia ja nyt löysin melko tuliterät Brion Sing:it käytettynä. Jippii!Kahvia, kahvia, kahvia..
Etsin epätoivon vimmalla niitä pinkkejä farkkuja. Nämä sovittamani olivat ehkä enemmän korallinväriset. Muuten kivat mutta tuo malli oli itselleni aivan väärä -matala vyötärö. Minulla on ihan liian hyvin muistissa 2000-luvun alku kun itsekkin tuli kylillä juostua tyyliin alushousut vilkkuen. Ja paidat olivat tottakai niin lyhyitä, että napakin näky. Jooo..oo..ei enää kiitos.24 vaatteen joukosta perjantaina eksyi päällä edelleen farkut. Kaveriksi musta toppi ja neuletakki. Asua piristämään päätin laittaa ruskeat helmet. Arvatkaapa vain kuinka niille kävi naperon käsittelyssä..K:ta lainaten "O..ou!"

4 kommenttia:

 1. Meilläki on Brion rattaan, Spinit. Oon tykännyt kyllä ihan hirveesti. Näppärä koota ja liikkua kaupassa. Meilläkin oli Emmaljungat vaunuina, ne oli jotekin mohlot, mutta nää on hyvät :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmaljungat ovat olleet tukevat ja hyvät tuolla lenkkipoluilla mutta ei niiden kanssa oikein kaupoille ole voinut mennä. Nämä uudet ovat kyllä niiin näppärät!

   Poista
 2. O-ou kuulostaa hyvältä ;) Minkä ikäinen teidän K on? Ei varmaankaan suuren suuri ikäero meidän lapsosilla... Olis ollut kyllä muuten makean väriset housut :) Mä olen taas sortunut matalampiin vyötäröihin ja ei niitä voi kovin käyttöystävällisiksi kehua. Mutta menee pitempien paitojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K täyttää kuun lopussa vuoden. Lilla taitaa olla hieman vanhempi? Minä pitkään mietin noita housuja ja totesin, että epämukava olo niissä olisi.

   Poista